Bedrijven & inclusieve werkvloer

Een inclusieve samenleving start bij een inclusieve werkvloer. Maar wat betekent inclusief eigenlijk? Volgens ons is het vakmanschap in omgaan met verschillen: een plek waar iedereen zich thuis voelt. Waar talent wordt benut, ongeacht waar je vandaan komt. En mensen gelijkwaardig zijn en worden behandeld.

Video afspelen

Zelf ervaren wij dagelijks de meerwaarde van inclusie en diversiteit. Ons team bestaat namelijk voor de helft uit newbies. Dagelijks leren we van elkaars talenten, vaardigheden en expertise.

Ervaringen van organisaties die je voorgingen

"Met veel enthousiasme en leergierigheid is Ammar bij MCS terminal in Leeuwarden gestart. Qua taal en werkervaring maakt hij mooie stappen. We hebben er alle vertrouwen in dat Ammar na deze periode in kan stromen in een betaalde arbeidsplaats."
Collega's over Ammar
MCS B.V. Leeuwarden
"Veel nieuwkomers hebben andere gewoontes en ideeën, en dat zorgt voor sfeer en levendigheid (...) Het verrijkt ons, zeker als we er zelf voor open staan."

Judith de Meijer
Coördinator Vrijwilligerswerk bij Cordaan
"De meeste mensen hier genieten van de connecties en interacties. En ze doen dit soort werk graag. (...) De beste ervaringen met integratie zijn de momenten waarop mensen elkaar ontmoeten in wat ze gemeen hebben.”
Jelle
Tuinen van verbinding

Wees ook een inclusieve organisatie!

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top