Advies & Training

Advies

NewBees geeft advies aan consulenten en beleidsmedewerkers over het omgaan met nieuwkomers en mensen met een andere culturele achtergrond. Als inclusieve onderneming heeft NewBees uitgebreide ervaring met het werken met- en begeleiden van mensen met een vluchtverleden. In een aantal trainingen werken we aan communicatie, verwachtingsmanagement en motivatie.

Training

NewBees biedt training op het gebied van vrijwilligerswerk en stages of werkt tijdelijk met je samen. NewBees heeft zo’n 10 jaar ervaring met het organiseren van dergelijke trajecten en deelt deze kennis graag om ook de overige participatie-uren goed in te vullen.

NewBees weet als geen ander dat elke situatie uniek is en gelooft in maatwerk. In dit veld is flexibiliteit essentieel, dus staan wij klaar om onze expertise aan te passen aan jouw specifieke behoeften. Wij denken daarom graag mee over jouw specifieke wensen en uitdagingen.

“NewBees kent deze doelgroep door en door. En dus ook de uitdagingen en problemen waar nieuwkomers tegenaan lopen. De ervaringsdeskundigen van NewBees hebben deze stappen zelf ook moeten doorlopen.”
Leslie
Leslie
Klantmanager gemeente Zaanstad

Meer weten? 

Graag lichten wij onze aanpak en bouwstenen toe in een vrijblijvend kennismakinggesprek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven