Duale trajecten

Praktijkervaring en taalonderwijs gaan hand in hand. Daarom werken wij samen met de toonaangevende taalschool NLtraining. Door onze krachten te bundelen bieden wij een duaal traject; een combinatie van praktijkervaring én taalonderwijs. Zo krijgen deelnemers de kans hun taalvaardigheden te ontwikkelen tot een hoger niveau. Terwijl zij ook werkervaring opdoen en hun netwerk vergroten.

Waarom nltraining

Van A0 tot C2, NLTraining heeft sinds haar oprichting in 2005 meer dan 10.000 inburgeraars taalonderwijs aangeboden. Met ruim 300 gecertificeerde docenten en een Blik op Werk keurmerk is NLTraining een kwalitatief goede taalschool. Onze pilots voeren wij samen met hen uit. Vanaf juli 2021 hopen we nieuwkomers door heel Nederland te mogen begeleiden.

Onze werkwijze

Wij geloven dat maatwerk, gelijkwaardigheid én het opdoen van praktijkervaring de sleutel is tot een succesvolle inburgering. Deze drie peilers staan dan ook centraal in onze werkwijze.

Pilot leerroutes

Momenteel is NewBees bij verschillende pilots betrokken. Eén daarvan is onderdeel van de pilots van het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid. Daarnaast bieden wij ook pilots op maat, ter voorbereideing op de wetswijziging.

Effect meting

Onze matches zijn voor nieuwkomers, bedrijven én de samenleving van toegevoegde waarde. Dit blijkt uit onze Effect Meting. Door onze matches is er o.a. een verhoogd welzijn bij de newbees, worden overheidskosten bespaard en neemt diversiteit binnen bedrijven toe.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top