NewBees Participatiepakket

Voor gemeenten die geen volledig participatietraject nodig hebben, maar wel op zoek zijn naar een flexibele en praktische invulling voor de participatie binnen de inburgering, bieden wij ons participatiepakket voor de Z-route aan.

      • Krijg toegang tot een bewezen succesvol programma van vier van onze modulaire participatiebouwstenen, bestaande uit workshops in groepsverband en zelfstandig uit te voeren modules die kant-en-klaar zijn voor gebruik.
      • Profiteer van de mogelijkheid om een ervaringsdeskundige vanuit NewBees in te huren, waardoor je direct toegang heeft tot waardevolle expertise.
      • Of indien jouw gemeente en werkbedrijf zelf teams van consulenten heeft om het participatiedeel uit te voeren, biedt NewBees haar bouwstenen, in combinatie met een trainingsprogramma om de bouwstenen te leren uitvoeren onder licentie aan.
 

Vier modulaire participatiebouwstenen

Thema Workshops

Op een interactieve manier leren over werken en wonen in Nederland. Bijvoorbeeld: Hoe schrijf je een motivatiebrief?

Filmeducatie

Deelnemers kijken en bespreken samen video’s rondom verschillende thema’s. Zo leren ze zich op een leuke, interactieve manier verhouden tot Nederland.

Dichtbij Huis

Deelnemers bouwen hun zelfstandigheid weer op door in hun eigen buurt actief deel te nemen aan verschillende activiteiten en taken.

Media in Nederland

Deelnemers maken kennis met een groot aantal mediabronnen en vinden zo zelfstandig informatie over de Nederlandse samenleving.

Meer weten? 

Graag lichten wij onze aanpak en bouwstenen toe in een vrijblijvend kennismakinggesprek.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven