Slimme technologie
voor ownership en controle op inburgering

Een online platform dat nauwgezet bijhoudt welke uren worden besteed aan participatie en hoever iemand onderweg is in de inburgering.

Zowel deelnemers als hun contactpersonen bij de gemeente kunnen te allen tijde de voortgang van de inburgering bijhouden. Zo is het inzichtelijk of iemand heel veel, of juist net iets te weinig uren maakt om op tijd klaar te zijn, en kan worden bijgestuurd. Deelnemers hebben een eigen inlog en kunnen zelf het profiel verder aanvullen, wat tegelijkertijd dient als een mooi opgemaakt CV dat direct kan worden gestuurd aan toekomstige werkgevers.

Het online platform van NewBees zorgt voor kwaliteitsnormen voor gemeenten, en integratie op maat voor nieuwkomers.

Simpel Gebruiksvriendelijk AVG-compatibel

Video afspelen over online-platform

Het online platform van NewBees is uniek in de markt. Het is de enige tool die het mogelijk maakt voor zowel consulenten als de inburgeraar zelf om eenvoudig uren te volgen binnen de inburgeringswet.

Het zorgt ervoor dat alle nieuwkomers een inburgeringsplan op maat krijgen, terwijl de gemeente grote aantallen inburgeringsactiviteiten eenvoudig kunnen beheren.

   • Consulenten kunnen de integratievoortgang van de nieuwkomers in hun gemeente bijhouden, en deze informatie gebruiken om rapportages aan bijvoorbeeld DUO te vullen.
   • Uren zijn gemakkelijk bij te houden, dus consulenten besteden minimale tijd aan administratie en monitoring.
   • Deelnemers hebben een profiel op het platform, dat ze kunnen openen en afdrukken als CV, terwijl ze ervaringen verzamelen tijdens hun participatie traject. Dit is de enige beschikbare tool die nieuwkomers laat zien hoe het met hun verplichte 800 uur deelname gaat.
   • Het NewBees online platform is eenvoudig te gebruiken en in lijn met de GDPR-regelgeving.
Online oplossingen 2
Desktop verwijzers 2
Online oplossingen 1

Wil je meer weten over ons online platform?

Neem dan contact met ons op. Dan bellen we je voor een vrijblijvende kennismaking.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven