Jaarverslag 2021

Voor het tweede jaar op rij publiceren wij onze resultaten in een jaarverslag dat is gebaseerd op onze impact meting. Naast cijfers en analyses delen we in het jaarverslag verhalen van medewerkers, werkgevers en deelnemers die laten zien hoe die impact er voor onze stakeholders uitziet.
Bovendien nemen we je mee in onze toekomstplannen, want ook de komende tijd blijven wij werken aan een inclusief Nederland. Als impact gedreven onderneming, gebruiken we de leringen uit deze meting om in de toekomst nóg meer impact te maken.

2021 begon in lockdown. Voor de teams en deelnemers van NewBees was het een lastige tijd. De kracht van onze matches en workshops is menselijk contact en verbinding; een lockdown gaat juist over het tegenovergestelde. In de eerste helft van 2021 werkten we noodgedwongen vooral online. Toch kregen de teams het voor elkaar om dichtbij onze deelnemers te blijven en waardevolle, praktische matches te maken die het welzijn van nieuwkomers in Nederland vergroten. Mensen bleven hun talent inzetten en ontwikkelen.

Wil je reageren op ons geïntegreerde jaarverslag, of heb je een vraag?
Neem dan contact met ons op.

We horen graag van je!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven