NewBees Arnhem

NewBees locatie Arnhem

Maak kennis met Team NewBees Arnhem!

Sinds 2020 zijn wij actief in Arnhem. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Arnhem voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Arnhem? Volg ons dan op Facebook!

Projecten voor nieuwkomers in Arnhem

ProSocial Arnhem

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Arnhem die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we ProSocial Arnhem opgezet! Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag een van onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

Meet team NewBees Arnhem

Portret Bastiaan Kuijt

Bastiaan Kuijt
Coördinator Arnhem

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

Portret Myrte de Bruijn

Myrte de Bruijn
Matcher Arnhem

Myrte gelooft in de kracht van samenwerking, verbinding en gelijkwaardigheid. Bij NewBees zet zij zich vol nieuwsgierigheid en betrokkenheid in voor het realiseren van een humane en inclusieve samenleving.

 

Portret Cagdas Dagasan

Cagdas Dagesan
Matcher Arnhem

Wanneer Cagdas ergens binnenloopt, doet hij dat met een glimlach. Hij ziet het positieve in het leven. Cagdas is een eerlijke, gepassioneerde, hardwerkende maatschappelijk werker die voor nieuwkomers strijdt. Hij heeft respect voor elke cultuur, en gelooft in dat we als mensheid samen veel goeds kunnen betekenen op deze wereld.

Portret Mahmoud

Mahmoud
Matcher Arnhem

Mahmoud heeft altijd de zin van zijn leven gevonden door met andere mensen te communiceren en contact te maken. Hij denkt dat NewBees hem de tools zal geven om een ​​brug te slaan tussen mensen.

Portret Balqes Alkontar

Balqes Alkontar
Matcher Arnhem

Balqes gelooft dat iedereen iets speciaals heeft. Volgens haar hebben de meesten alleen iemand nodig die ons in het begin de weg wijst. Balqes is dan ook blij om nieuwkomers een stapje verder te helpen in het vinden van hun weg.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top