NewBees Zelf aan Zet

NewBees locatie Friesland, zelf aan zet

Maak kennis met Team NewBees Zelf aan Zet!

Sinds 2017 zijn wij actief in regio Friesland. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Friesland voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Zelf aan Zet? Volg ons dan op Facebook!

Meet team NewBees Amersfoort

Portret Geertje Postma

Geertje Postma
Coördinator Zelf aan Zet

Geertje heeft veel ervaring met nieuwkomers, en specifiek de grote groep Eritrese jongeren die in Leeuwarden is gehuisvest.

Portret Tesfom Ghirmay

Tesfom Ghirmay
Matcher Zelf aan Zet

Als gecertificeerd Ervaringsdeskundige Nieuwkomer (EDNIKO) wil Tesfom graag de bijdrage van nieuwkomers zien in de samenleving. Hij gelooft dat iedereen zijn eigen talent heeft en ondersteunt nieuwkomers graag bij het vinden hun weg. Volgens Tesfom krijgen nieuwkomers via empowerment en ondersteuning de kans om met hun capaciteiten bij te dragen aan de samenleving.

Portret Mohamed Haj Ali

Mohamed Haj Ali
Matcher Zelf aan Zet

Mohamed gelooft dat iedereen talenten en vaardigheden heeft, het enige wat ze missen is de juiste weg om hen doelen te bereiken.

Mailadres volgt

Portret Abdela Salh

Abdela Salh
Matcher Zelf aan Zet

Abdela wil graag mensen met elkaar verbinden. Iedereen is gelijk en verdient gelijke rechten om geholpen te worden. Hij staat dan ook klaar om mensen een steentje bij te dragen en met open armen te ontvangen.

Portret Alaa Hayatleh

Alaa Hayatleh
Matcher Zelf aan Zet

Alaa is zeer gemotiveerd om nieuwkomers op weg te helpen naar een goede toekomst. Het geeft haar veel voldoening als ze erin slaagt om iemand duurzaam een stapje verder te helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top