Missie & Visie

Missie

NewBees werkt aan een inclusieve wereld, waar iedereen meedoet. Dat begint met een inclusieve werkvloer, waar plek is voor iedereen, voor elk talent.

Visie

NewBees maakt ruimte voor talent. Voor nieuwkomers die inburgeren en werkervaring willen opdoen, voor gemeenten die hen verwelkomen en bij werkgevers die inclusie nastreven, op welk vlak dan ook. Dat doen wij door het goede voorbeeld te geven als inclusieve werkgever, door praktische oplossingen te bieden, en door inzichtelijk te maken welke impact wij teweeg brengen.

Focus op mensen & empowerment

Focus op mensen en het bieden van maatwerk is de kern van wat NewBees doet. NewBees richt zich op empowerment van PEOPLE. Zowel van de traineeship-deelnemers als van onze klanten, onze partners en ons eigen team.

Inclusieve inburgering

NewBees biedt gemeenten inburgerings- en participatietrajecten aan. Zowel complete als modulaire trajecten, die daarom voor alle nieuwkomers geschikt zijn, ongeacht moment van afgifte verblijfsvergunning en inburgeringsfase.

Inclusieve werkvloer

Inclusieve organisaties waar werknemers zich thuis voelen zijn productiever, creatiever en succesvoller. Ze dragen bij aan een inclusiever samenleving en aan het welzijn van de maatschappij in het algemeen.

Impact meting

Wij geloven dat de maatschappelijke impact van onze werkwijze er toe doet en voorop staat. Vandaar dat wij samen met het Impact Institute een aanpak ontwikkelde om de maatschappelijke impact van onze werkwijze te meten. Zo maken we onze impact inzichtelijk, en kunnen we deze in perspectief plaatsen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven