Workshops voor newbies

Tijdens het NewBees Traineeship volg je verschillende workshops. Deze workshops zijn gebaseerd op waar jij in de praktijk tegenaan loop, en op de ervaringen van onze matchers die de workshops geven. Als newbie volg je de workshop in je eigen stad, samen met anderen die daar ook bezig zijn met het NewBees Traineeship.

Note: Vanwege corona zijn de workshops voorlopig online.

Tijdens deze workshops krijg je allerlei informatie, bijvoorbeeld over het verschil tussen vrijwilligerswerk, stages en een proefplaatsing. Ook leer je belangrijke vaardigheden, zoals jezelf presenteren in een ingewikkelde situatie, of hoe je CV nog beter kan worden. Met mede-newbies deel je ervaringen, ‘best practices’ en je opgebouwde netwerk. Ben je tegen een probleem aangelopen? Samen bedenken we praktische oplossingen.

De workshops hebben telkens een ander thema: vrijwilligerswerk, Nederlandse arbeidsmarkt, netwerken, en ‘wat is je talent?’. Daarnaast besteden we aandacht aan onderwerpen die op dat moment belangrijk zijn voor de deelnemers.

Aan het eind van je NewBees Traineeship hebben we een speciale certificaat-uitreiking. Het is namelijk een bijzonder moment. Jij, en mede-newbies, hebben het Traineeship succesvol afgerond.

Je matcher vertelt je alles over wanneer welke workshop voor jou interessant is.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top