Annemiek Dresen spreekt op de miniconferentie “Kansrijk”

Annemiek is een van de sprekers voor de miniconferentie Kansrijk. Ze wordt op 9 september geïnterviewd door moderator Gatra Peshtaz . Ze gaan in gesprek over o.a. de manier waarop NewBees impactmeting aanpakt. Het “live” evenement vindt plaats in de Metaal Kathedraal in Utrecht. De plenaire sessies zijn ook via livestream online te volgen.

Samen om onze impact te vergroten

De miniconferentie Kansrijk staat in het teken van het versterken van maatschappelijke initiatieven die zich inzetten voor een inclusieve arbeidsmarkt. Want hoe bouw je nu een duurzaam, sterk ecosysteem rondom initiatiefnemers, zodat zij met volle energie en aandacht met hun werk bezig kunnen zijn?

Van financiën tot onderzoek tot community en kennisdeling, het komt tijdens de miniconferentie aan bod. Het doel is verbinding creëren met sociaal ondernemers, gemeentes, onderzoekers, jongerenwerkers… om zo samen onze impact te vergroten.

“Door de impact van je werk te meten en te analyseren krijg je steeds beter inzicht in hoe je inclusie op de arbeidsmarkt het beste kan stimuleren

De organisatie van de miniconferentie Kansrijk is in handen van Platform Jongeren & Werk en Platform Nieuwkomers & Werk (OpenEmbassy), beiden gefinancierd door de Goldschmeding Foundation.

Voor informatie en tickets mail naar: Sophie.Offringa@rebelgroup.com

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven