CASTING CALL: OP ZOEK NAAR ACTEURS!

Voor het project Met andere ogen, een virtual reality-beleving over discriminatie, sociale uitsluiting en racisme, is Critical Mass op zoek naar professionele acteurs – bij voorkeur woonachtig in de Randstad. Deze casting call heeft betrekking op de nieuwe aflevering van Met Andere Ogen in opdracht van NewBees INC., die Critical Mass produceert in Mei 2023.

Critical Mass

Critical Mass maakt interactieve tentoonstellingen, films en games die mensen laten nadenken over hoe we met elkaar samenleven en omgaan met conflicten. Critical Mass speelt met moeilijke thema’s die iedereen in de samenleving raken. Zo brengt Critical Mass gesprekken op gang en activeren we mensen om zich in te zetten voor een inclusieve samenleving.

Met Andere Ogen

Met het project Met Andere Ogen kijken deelnemers door middel van Virtual Reality mee over de schouder van iemand die te maken krijgt met racisme, discriminatie of andere situaties van sociale uitsluiting. Zo worden zij geconfronteerd met de twijfels en dilemma’s van de hoofdpersoon alsook de omstanders in dergelijke situaties. De VR-beleving wordt onderbroken door keuzemomenten waarop de deelnemer zelf aan de slag moet: wat zou jij doen? En welke verantwoordelijkheid heb je als omstander?

Casting voor een nieuwe aflevering

Deze casting call heeft betrekking op de nieuwe aflevering van Met Andere Ogen in opdracht van NewBees, die Critical Mass produceert in Mei 2023. Dit heeft als thema inclusie en diversiteit bij projectteams en organisaties/ de werkvloer in verhouding het bewustzijn van sociale uitsluiting, discriminatie en racisme. De nieuwe aflevering wordt geschreven door Daniëlla Mercelina en geregisseerd door Mark van Welzenis.

Er is een vergoeding beschikbaar. Meer informatie vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven