Maak kennis met het nieuwe bestuur van NewBees: Theo Oudelaar, bestuurssecretaris.

Theo_Oudelaar

Theo Oudelaar, bestuurssecretaris, is partner bij BusinessBuilding. Theo heeft jarenlange ervaring als commercieel directeur en als marketing en sales specialist bij toonaangevende bedrijven in binnen- en buitenland.

Wat motiveerde je om in het bestuur van NewBees te stappen?

Theo: “Ik heb meegewerkt aan de opstart van NewBees INC., het nieuwe label van NewBees, die Diversiteit & Inclusie programma’s voor werkgevers ontwikkelt. In mijn werk kom ik veel bedrijven tegen die op zoek zijn naar hun “why”. NewBees is één-en-al ‘purpose’. Iedereen is zo gemotiveerd en gepassioneerd, dat raakt mij. Tijdens een gesprek met de directie, gaf ik aan graag langer betrokken te willen blijven bij NewBees. Bedrijven hebben divers talent nodig en mensen moeten op een veilige manier kunnen werken. Daar zet ik mijn kennis en expertise graag voor in.”

“Ik zet mijn expertise graag in om NewBees te helpen haar groeiambities te realiseren.”

Wat is je rol en verantwoordelijkheid?

Theo: “Mijn ervaring zit vooral in de organisatorisch en zakelijk componenten van organisaties.  Als marketing en commercieel specialist help ik bedrijven met het ontwikkelen van heldere strategieën en efficiënte processen om meer rendement en betere commerciële resultaten te realiseren. Ik zet mijn expertise graag in om NewBees te helpen haar groeiambities te realiseren.”

Van groeifase naar next level: Hoe kijk je naar de toekomst?

Theo: “Ik verwacht dat meer gemeenten bij NewBees diensten zullen afnemen en dat het aantal deelnemers aan NewBees participatie activiteiten significant zal groeien. Mijn doel is dat wij de kwaliteit blijven leveren waar wij voor staan. Ik zie ook interessante mogelijkheden tot wisselwerking tussen NewBees en NewBees INC. Mensen die Participatie en Inburgeringstrajecten doorlopen of dat hebben gedaan, gaan werken bij organisaties waar zij zich thuis en veilig moeten voelen. Daar kan NewBees INC. een rol in spelen door werkgevers hierin te begeleiden en adviseren.”


Toezicht houden en bewaken van NewBees’ missie

NewBees is een sociale onderneming. Dat betekent dat het maken van impact voor ons altijd voorop staat, terwijl we ook een gezonde en duurzame onderneming zijn. Om dat te waarborgen is er een onafhankelijk adviesorgaan, dat de directie van NewBees controleert op de sociale missie en uitvoering daarvan: het bestuur van de ‘Stichting NewBees’, prioriteitsaandeelhouder van ‘NewBees Inclusion Solutions B.V.’ die alle activiteiten van NewBees uitvoert.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven