Bijdragen aan een omgeving waarin iedereen het optimale uit zichzelf kan halen

Dorien Marres is operationeel directeur bij NewBees. Samen met Annemiek Dresen, staat ze aan het stuur van de organisatie. Maar als je het onze matchers zou vragen, zouden ze Dorien omschrijven als ‘my big sister’. De beschermer van ons team, want ‘no matter what’, er mag nooit iets ten koste gaan van onze mensen.

Bijdragen aan een omgeving Dorien nieuw featured

“Ik probeer bij te dragen aan een omgeving waarin iedereen het optimale uit zichzelf kan halen. Dat geldt in ons team, in onze organisatie, maar ook in onze samenleving.”

Bij NewBees werken we elke dag aan een inclusieve samenleving waarin voor elk talent plek is. Maar als je dat echt wil, dan zal je als samenleving moeten veranderen.

“Het kan niet zo zijn dat wij alles op een bepaalde manier organiseren en als er mensen bijkomen dat die dan maar in dat ‘stramien’ moeten passen. Want dan gaat er in mijn ogen allerlei moois verloren waar wij niet aan hadden gedacht, aangezien we daar nog nooit mee in aanraking kwamen. Voor beide partijen een gemiste kans .”

Daarom bestaan onze teams voor de helft uit ‘oude-Nederlanders’ en voor de helft uit ‘nieuwe-Nederlanders’. We staan open voor de nieuwe en aanvullende perspectieven die onze nieuwkomer collega’s ons brengen en daar leren wij als collega’s en als organisatie ontzettend veel van. Het verhoogt de kwaliteit en het succes van ons werk.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven