NewBees heeft het keurmerk Blik op Werk

Begin dit jaar is het keurmerk ‘Blik op Werk’ aan NewBees toegekend. Met het keurmerk laten we zien dat we voldoen aan een hoge standaard en kwaliteit, en daar zijn we trots op.

het keurmerk Blik op Werk featured

Blik op Werk is een onafhankelijke Kwaliteitsinstituut die de weg wijst naar gekwalificeerde dienstverleners, bewezen methodieken en kennis rondom duurzame arbeidsparticipatie en inburgering. Hun missie is dat alle inwoners van Nederland een eerlijke kans op werk krijgen en om de kwaliteit van het dienstverleningsaanbod hiervoor te bevorderen en te borgen. Dienstverlening van goede kwaliteit.

NewBees unieke methode

NewBees NewBees bereidt nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving. We hanteren een unieke methode waarin we persoonlijke begeleiding combineren met het opdoen van praktijkervaring middels traineeships met vrijwilligerswerk, stages of betaalde functies. Onze aanpak is een unieke combinatie van persoonlijke begeleiding en praktijkervaring, gebaseerd op maatwerk.

Winst voor iedereen

We matchen nieuwkomers met traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Dit met als doel om winst te creëren voor iedereen: voor nieuwkomers, deelnemende organisaties, gemeenten en voor de maatschappij als geheel.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven