NewBees introduceert NewBees INC.

Eindelijk innovatie in tools om een inclusieve werkvloer te bouwen. Deze week lanceert NewBees haar nieuwe DEI-diensten voor werkgevers: NewBees INC. We grijpen Diversity Day* (4 okt, red.) aan om de praktische oplossingen die wij uit ervaringsdeskundigheid hebben ontwikkeld aan onze peers te presenteren.

Diversiteit, Equity en Inclusie (DEI) komen steeds hoger op de agenda van Nederlandse werkgevers, en de markt is bezaaid met aanbieders van trainingen en workshops. ‘De Inclusiemarathon’, van Kauthar Bouchallikht en Zoë Papaikonomou werd management boek van het jaar. Dat er nieuwe diensten ontstaan om werkgevers bij Inclusie te begeleiden is dan ook niet zo gek. Maar wat maakt NewBees INC. anders?

Valerie_nieuws

“NewBees INC. biedt in essentie een peer-to-peer dienst. Wij weten dat informatie niet goed blijft hangen als je het niet direct nodig hebt in je werk. En dat workshops medewerkers veel tijd kosten. Daarom bieden wij praktische oplossingen die weinig tijd kosten en geïntegreerd zijn in bestaande werkprocessen en communicatiekanalen.”

Valerie van Lanschot, General Manager van NewBees INC.

Wetenschappelijke modellen gecombineerd met eigen ervaring als inclusief werkgever

Dat betekent niet dat er geen theorie bij komt kijken. NewBees INC. baseert haar diensten op bewezen wetenschappelijk onderzoek over Diversiteit, Equity en Inclusion. De wetenschappelijke modellen combineren wij met onze eigen ervaring als inclusief werkgever:

“We maken het echt superpraktisch en leuk, bijvoorbeeld door Virtual Reality in te zetten, zodat alle lagen in een organisatie deel kunnen nemen.”

Experts in de sector spreken zich positief uit over de nieuwe diensten van NewBees INC. “Dit is echt innovatief” zegt Kate Kirk, Program Lead voor de leergang Diversiteit & Inclusie bij de Universiteit Leiden, “en in mijn ogen uniek”.

HR Day 2022

Op 4 oktober vind je NewBees INC. bij de HR Day 2022 in het WTC in Rotterdam, en gedurende de week zetten verschillende werkgevers NewBees INC. in om Diversity Day vorm te geven.


Wil je meer weten over de unieke aanpak van NewBees INC. of maak je graag vrijblijvend een afspraak? Ga naar www.newbeesinc.nl voor meer informatie, of stuur een bericht naar inc@new-bees.org.

*Diversity Day is een initiatief van Diversiteit in Bedrijf, onderdeel van SER. Voor meer informatie zie diversityday.nl.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven