Ons jaarverslag 2022 is uit!

Elk jaar delen we in ons jaarverslag hoe het met NewBees, onze collega’s en onze deelnemers is gegaan. Met trots vertellen wij hoe 2022 is verlopen en welke impact NewBees heeft gemaakt. 2022 was een belangrijk jaar voor NewBees. De nieuwe Wet Inburgering werd op 1 januari van kracht, en NewBees stond met negen teams in 50 gemeenten klaar om het participatiedeel van deze nieuwe wet uit te voeren. Samen met taalpartner NLtraining ontwierpen wij een duale leerroute met modulaire bouwstenen.

De negen NewBees teams begeleidden in de eerste helft van 2022 flink wat nieuwkomers. Ook mensen die nog niet onder de nieuwe wet vallen maar die om andere redenen baat hadden bij begeleiding van NewBees. Zo kon NewBees veel nieuwkomers die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne ondersteunen.

Naast onze dienstverlening voor nieuwkomers en gemeenten, lanceerden wij in oktober 2022 NewBees INC., ons nieuwe label dat praktische oplossingen voor een inclusieve werkvloer aan werkgevers biedt. Daar lees je over in het jaarverslag.

Bovendien nemen we je mee in onze toekomstplannen, want ook de komende tijd blijven wij werken aan een inclusieve wereld en werkvloer, omdat wij geloven dat divers talent ons allemaal beter maakt.

Lees je mee?

Meer weten? Hier vindt je ons jaarverslag 2022


De impact metingen in het jaarverslag zijn berekend in samenwerking met Impact Institute. Impact Institute ontwikkelt tools om een transitie van een financiële economie naar een impact economie mogelijk te maken. Meer informatie: www.impactinstitute.com


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven