Ons jaarverslag en impactanalyse 2023 is uit!

Sinds NewBees’ oprichting delen wij in ons jaarverslag wat we doen, waarom we dat doen, en hoe het met ons gaat. 2023 was een bewogen jaar. De oorlog in Oekraïne, het land waar enkele collega’s en veel deelnemers vandaan komen, duurt onverminderd voort. Oorlogen braken uit in Sudan en in Gaza, landen waar weer andere deelnemers en collega’s hun wortels hebben. Dichterbij huis waaiden binnenlandse politieke winden die ons meer dan ooit overtuigen van het belang van ons werk aan een inclusieve wereld en werkvloer, waar elk talent telt.

Samen met het Impact Institute onderzoeken en meten we het effect van onze aanpak, voor alle betrokkenen.  Zo ook in 2023. Met onze aanpak maken we impact voor iedereen. Voor nieuwkomers, gemeenten, deelnemende organisaties én voor de samenleving als geheel.

Benieuwd? Lees er alles over in ons jaarverslag.


De impact metingen in het jaarverslag zijn berekend in samenwerking met Impact Institute. Impact Institute ontwikkelt tools om een transitie van een financiële economie naar een impact economie mogelijk te maken. Meer informatie: www.impactinstitute.com


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven