Vijf jaar NewBees: een speciaal magazine

Op 26 februari 2021 bestaat NewBees vijf jaar. Vijf jaar van mooie ontmoetingen, waardevol werk en matches die er echt toe doen. Wat een toffe club is NewBees geworden, en wat zijn we ongelofelijk trots op alles wat we hebben bereikt!

NewBees is gegroeid van een plukje mensen die in hun eigen tijd talentvolle bewoners van een POL-locatie in de Achtersluispolder matchen aan initiatieven in de buurt, naar een professionele organisatie met bijna 50 medewerkers op 9 locaties in Nederland. Inmiddels werken we in 13 gemeenten, waar newbies hun talent inzetten in het NewBees Traineeship en zo de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen.

Verhalen, interviews, inspiratie

Om ons eerste lustrum te vieren geven we een speciaal magazine uit. Met verhalen, interviews, portretten en achtergrondartikelen. En een flinke dosis aan inspiratie, toffe initiatieven van mede-ondernemers en lekkere recepten. Je leest hoe we doen wat we doen, en wie de mensen zijn die allemaal betrokken zijn bij NewBees. Onze matchers, onze partners, en vooral de newbies. Ook leggen we uit hoe we ons resultaat, onze impact meten en waarom wij het belangrijk vinden om niet alléén financiële resultaat te rapporteren maar ook juist de menselijke en sociale impact. Zoals welzijn, zelfvertrouwen en trots.

Je leest ons magazine hier.

5 jaar NewBees Magazine cover

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven