We gaan aan de slag in Gemeente Amsterdam!

Op donderdag 28 oktober 2021 hebben we met wethouder Marjolein Moorman en met onze partner NL Training de contracten van Gemeente Amsterdam ondertekend. Per 1 januari 2022 gaan wij gezamenlijk de B1- en Z-route verzorgen in Amsterdam.

Samen bieden wij een traject op maat, zodat nieuwkomers, inburgeraars, zo goed en zo snel mogelijk hun weg weten te vinden in onze maatschappij,” zegt Annemiek Dresen, oprichter en directeur van NewBees. Dat is ook het doel van de nieuwe Wet inburgering: dat nieuwkomers sneller deelnemen aan de Nederlandse samenleving en betere kansen krijgen op de Nederlandse arbeidsmarkt.

Foto: Richard Mouw

Als expert op het gebied van participatie en inburgering, combineert NewBees persoonlijke begeleiding, workshops en praktijkervaring. Elke inburgeraar volgt een traject dat is aangepast op zijn/haar wensen, situatie en behoeften. We matchen nieuwkomers met duurzame traineeships bij lokale ondernemers en organisaties, waarbij talent en gelijkwaardigheid centraal staan. Door onze krachten met NL Training te bundelen, sluiten taallessen en praktijkervaring naadloos op elkaar aan.

“Ik ben heel blij dat wij in gemeente Amsterdam aan de slag gaan. Mijn team is er helemaal klaar voor!”, vertelt Osama Fanous coördinator van NewBees Amsterdam.

Meer informatie over onze inburgering- en participatie trajecten vind je hier.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven