NewBees INC. adviseert werkgevers over een inclusieve werkvloer. Want inclusieve organisaties, waar werknemers zich thuis voelen, zijn productiever, creatiever en succesvoller. Als experts op het gebied van inclusie helpen wij werkgevers Diversiteit & Inclusie te integreren in de organisatie. Dat doen wij door praktische tools te bieden die voortkomen uit onze eigen ervaring als inclusieve organisatie.
NewBees_Inc_logo

Het thema Diversiteit & Inclusie is steeds belangrijker op de Nederlandse werkvloer. Werkgevers worden zich er steeds meer van bewust dat zij nieuw talent en potentiële klanten mislopen wanneer zij geen aandacht aan dit thema besteden. Bovendien groeit het bewijs dat inclusieve teams productiever zijn en minder verloop kennen.

Maar hoe bouw je een inclusieve werkvloer? Hoe overtuig je management van het belang ervan? Waar vind je nieuwe werknemers met een diverse achtergrond? En wanneer zij bij je komen werken, hoe zorg je er dan voor dat zij zich ook allemaal thuis voelen? En dat ze hun diverse blik ook durven delen?

Als experts op het gebied van inclusie bieden wij werkgevers nieuwe en innovatieve producten aan onder een nieuwe naam: NewBees INC. NewBees INC. biedt unieke en praktische oplossingen aan werkgevers die Diversiteit & Inclusie willen integreren in hun organisaties. Dat doen wij door praktische tools te bieden die voortkomen uit onze eigen ervaring als inclusieve organisatie.

Wil je meer bewustzijn voor DE&I creëeren in jouw organisatie?

Wil je divers talent aannemen
en lukt het niet?

Heb je veel talent in huis maar lukt het niet
om ze te houden?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven