NewBees INC. adviseert werkgevers over een inclusieve werkvloer. Want inclusieve organisaties, waar werknemers zich thuis voelen, zijn productiever, creatiever en succesvoller. Als experts op het gebied van inclusie helpen wij werkgevers Diversiteit & Inclusie te integreren in de organisatie. Dat doen wij door praktische tools te bieden die voortkomen uit onze eigen ervaring als inclusieve organisatie.
NewBees_Inc_logo

Het thema Diversiteit & Inclusie is steeds belangrijker op de Nederlandse werkvloer. Werkgevers worden zich er steeds meer van bewust dat zij nieuw talent en potentiële klanten mislopen wanneer zij geen aandacht aan dit thema besteden. Bovendien groeit het bewijs dat inclusieve teams productiever zijn en minder verloop kennen.

Maar hoe bouw je een inclusieve werkvloer? Hoe overtuig je management van het belang ervan? Waar vind je nieuwe werknemers met een diverse achtergrond? En wanneer zij bij je komen werken, hoe zorg je er dan voor dat zij zich ook allemaal thuis voelen? En dat ze hun diverse blik ook durven delen?

NewBees INC. biedt oplossingen voor deze vraagstukken. Met praktische tools op drie thema’s helpen wij bedrijven diverse doelgroepen aan te spreken en inclusieve teams te organiseren.

Ben je benieuwd hoe inclusief jouw organisatie al is? Doe dan onze scan onderaan de pagina!

Awareness

Inclusieve organisaties scoren consequent beter op productiviteit, verzuim, verloop en zowel klant- als medewerkertevredenheid. Toch hebben lang niet alle werkgevers het thema hoog op de agenda staan, of er tijd en middelen voor beschikbaar gesteld.

NewBees INC. kan je helpen om met de juiste argumenten Diversiteit & Inclusie de juiste prioriteit te geven, en het onderdeel te maken van strategie en bedrijfsvoering.

red_bee_inc Recruitment

Een diverse groep werknemers heeft veel voordelen voor een onderneming: teams met verschillende invalshoeken verzinnen betere oplossingen, en kunnen een meer diverse klantgroep aanspreken. Maar waar vind je dit diverse talent? Hoe kan je ze het beste aanspreken en hoe wordt je voor hen een aantrekkelijke werkgever?

NewBees INC. biedt tools en praktische tips om het recruitment beleid inclusiever vorm te geven en zo divers talent aan te trekken.

light_blue_bee_inc Retention

Dat een team divers is, betekent nog niet dat de werkvloer ook inclusief is. Vaak voelen mensen die een diverse achtergrond hebben zich niet helemaal thuis, en dat voor hen reden zijn om toch elders aan de slag te gaan. Bovendien is het zonde om hun volle potentieel niet in te zetten.

NewBees INC. biedt advies en trajecten om inclusief werken volledig te verweven binnen de bedrijfscultuur, zodat teams niet alleen divers zijn, maar ook echt de voordelen plukken van diversiteit en inclusie.

NewBees INC. inclusie scan

Benieuwd hoe inclusief jouw organisatie is?

Doe de scan en ontvang handige tips en tricks om nóg inclusiever te worden.

Andere werkgevers gingen je voor. Dit is een aantal van hun inzichten:

“We zijn door de scan echt aan het denken gezet”

“De uitwisseling van praktijkervaringen op onze werkvloer was heel leerzaam”

“We doen vaak aannames dat iemand begrijpt wat je bedoelt, maar ik heb geleerd dat je juist je verwachtingen moet uitspreken”

“We hebben veel geleerd over inclusief vergaderen. Hoe geef je ruimte aan de ander en hoe neem je ruimte?”

Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem gerust contact op.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top