Project 8

Werk je graag met planten, bloemen en buiten in tuinen? Dan is het traineeship bij Project 8 misschien iets voor jou. Hiermee word je goed opgeleid en begeleid naar een baan binnen de hoveniersbranche (een hovenier is iemand die tuinen onderhoudt).

Het traineeship begint met een opleidingstraject van 13 weken waarin er 3 dagen per week les wordt gegeven:

1 dag werktraining (het omgaan met gereedschappen)

1 dag groentraining (verschil tussen onkruid en planten)

1 dag vaktaal lessen.

Tijdens het opleidingstraject behouden de deelnemers hun uitkering.

Na het opleidingstraject gaan de deelnemers 6 maanden in dienst bij een werkgever uit de hoveniersbranche. Ze krijgen een contract van zes maanden en worden volledig betaald. Tijdens het traineeship krijgen de deelnemers begeleiding van onze teams.

Aan het eind van de 6 maanden hebben deelnemers dus niet alleen werkervaring, maar krijgen zij ook een certificaat van NewBees. Werkgevers die meedoen, moeten de intentie hebben de nieuwkomer een vervolgcontract aan te bieden. Indien de deelnemer beslist in de hoveniersbranche te blijven werken, mag hij/zij er ook voor kiezen een mbo opleiding te starten en deeltijd te werken.

We ontwikkelden het Project 8 Traineeship samen met ons partner Project 8.

Voor wie?
Het Project 8 Traineeship is er voor nieuwkomers die in de buurt van Amsterdam en Haarlemmermeer wonen, en graag met planten, bloemen en buiten in tuinen.

Locatie
Het Project Traineeship wordt aangeboden in Amsterdam en Haarlemmermeer.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven