REWIP Europese samenwerking

NewBees heeft zich aangesloten bij een samenwerking voor het Erasmus + Key Action 2-project REWIP: ‘Refugee Empowerment and Work Integration Program’.

REWIP: Vluchtelingen empowerment en werkintegratieprogramma, is een Erasmus + “Strategisch Partnerschap voor jongeren” -project dat tot doel heeft de inclusie en inzetbaarheid van jonge vluchtelingen te bevorderen door hun competenties op te bouwen, hun sociaal-educatieve en persoonlijke ontwikkeling te ondersteunen en hun deelname aan het maatschappelijk (werk)leven te vergroten door het verhogen van de inzetbaarheid met de gastmaatschappij. Het project beoogt ook het bevorderen van kwaliteitsvol jeugdwerk en met name het ondersteunen van organisaties voor jeugdwerk bij het ontwikkelen en delen van effectieve methoden om jonge migranten en vluchtelingen te bereiken.

NewBees adviseert samen met partners uit Griekenland en Italië over het creëren van een succesvol integratie-instrument door vrijwilligerswerk voor jonge vluchtelingen in Zuid-Europa, met name in Griekenland en Italië.

Bezoek de Facebook pagina of website voor meer informatie.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top