Hoe ik TALENT voor het leven kreeg

Begin 2020 begonnen we samen met onze partner WAT WE DOEN aan een groots avontuur. Theater, muziek en dans kwamen samen in een grootse voorstelling, gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen statushouders.

Zij namen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem. Naderhand was er de mogelijkheid om verder op verkenning te gaan in De Expeditie, het verdiepingsprogramma met kunst, film, debat, muziek, eten, workshops en meer.

​Helaas kwam het avontuur eerder ten einde dan gepland door de uitbraak van het corona-virus (COVID-19). Desondanks kijken we terug op een indrukwekkend avontuur, dat geen van ons snel zal vergeten. “We hebben met elkaar gelachen, gehuild, gedanst, gezongen en gespeeld. We hebben elkaar leren kennen en van elkaar genoten. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten. Talenten ontdekt en ontwikkeld.”

Bekijk hieronder een sfeerimpressie van de voorstelling ‘Hoe ik talent voor het leven kreeg’, en onze evenementen TalentTALKS en Inzicht in Impact. Daarnaast bieden we nog steeds de workshop aan die we in De Expeditie hebben gegeven ‘Wees welkom’ (voorheen De Kracht van Diversiteit’)

TalentTALKS

Op 13 februari gingen we met elkaar in gesprek over talent op de werkvloer en het maken van matches die er echt toe doen. Hieronder een sfeerimpressie van de middag.

Video afspelen

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top