Hoe ik TALENT voor het leven kreeg

Talent voor het leven is terug! De voorstelling is weer te zien in Nederlandse theaters vanaf januari 2022. Bekijk de speeldata en bestel tickets hier!

In Hoe ik talent voor het leven kreeg komen theater, muziek en dans samen in een grootse voorstelling, gespeeld door een cast van acteurs, musici en tientallen nieuwe Nederlanders met een vluchtverleden. Zij nemen het publiek mee in de soms bizarre levens van de mensen die in het AZC wonen en werken en die soms hopeloos verstrikt raken in het systeem.

Voor en na de voorstelling gaat het publiek verder op verkenning tijdens De Expeditie, het verdiepingsprogramma met kunst, film, debat, muziek, en meer.

Begin 2020 begonnen we het avontuur samen met onze partner WAT WE DOEN. Helaas kwam het avontuur eerder ten einde dan gepland door de uitbraak van het corona-virus (COVID-19). Desondanks kijken we terug op een indrukwekkend avontuur, dat geen van ons snel zal vergeten. “We hebben met elkaar gelachen, gehuild, gedanst, gezongen en gespeeld. We hebben elkaar leren kennen en van elkaar genoten. Er zijn vriendschappen voor het leven gesloten. Talenten ontdekt en ontwikkeld.”

We zijn blij dat het avontuur een vervolg krijgt! We kijken ernaar uit om jou bij de voorstelling of tijdens de Expeditie te ontmoeten.

TalentTALKS

Op 13 februari 2020 gingen we met elkaar in gesprek over talent op de werkvloer en het maken van matches die er echt toe doen. Hieronder een sfeerimpressie van de middag.

Video afspelen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven