Ons team

Het zijn de mensen die NewBees tot een succes maken. Onze matchers zijn dé schakel tussen de nieuwkomers en lokale organisaties.

De matchers opereren altijd in gelijkwaardige duo’s: een talentvolle nieuwkomer en een lokale topper. Zo combineren we het beste van twee werelden en koppelen we kennis en netwerken aan elkaar. En maken we matches die er écht toe doen. Die het welzijn van nieuwkomers verbeteren.​

Wil je bij ons werken? Bekijk dan onze vacatures!

Portret Linda Rook

Linda Rook
Coördinator Amersfoort en Utrecht

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

Portret Sheelan Habash

Sheelan Habash
Matcher Amersfoort

Sheelan vindt de focus op talent bij NewBees fantastisch. Bij NewBees heeft ze de mogelijkheid zichzelf verder te ontwikkelen en biedt ze anderen graag hetzelfde aan.

Portret Claudette Paelinck

Claudette Paelinck
Matcher Amersfoort

Claudette is helemaal in haar element bij NewBees: op zoek naar (werk)plekken waar de talenten van nieuwkomers tot ontplooiing kunnen komen. Ze vindt dat nieuwkomers de werknemers van de toekomst zijn en dat ze iets fris op de Nederlandse arbeidsmarkt brengen.

Leonie Velthuis

Leonie Velthuis
Matcher Amersfoort

Leonie vindt dat nieuwkomers een kans verdienen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Na alles wat ze vaak al hebben meegemaakt, verdienen ze een mooie toekomst! Een mooie match realiseren, geeft haar dan ook veel voldoening.

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Landschot
Coördinator Amsterdam & Business Developer

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Osama Fanous

Osama Fanous
Matcher Amsterdam

Osama ziet het werken bij NewBees als een geweldige kans om getalenteerde mensen te helpen. Zij die alleen de juiste stap nodig hebben om verder te gaan met wat ze graag doen.

Portret Semhar Hagos

Semhar Hagos
Matcher Amsterdam

Semhar gelooft dat iedereen een kans verdient. Ze is gedreven en ziet het beste in mensen. Ze hoopt veel ervaring op te bouwen.

Portret Hanne van de Riet

Hanne van de Riet
Onderzoeker en matcher Amsterdam

Hanne is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Vastberaden om op te komen voor gelijke kansen in de samenleving. Door bij NewBees te werken kan ze een bijdrage leveren aan een inclusievere en mooiere samenleving waarin iedereen mag stralen.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen
Onderzoeker en matcher Amsterdam

Onderzoekstage lopen bij NewBees ziet Mariëlle als een prachtige kans om werkervaring op te doen en daarbij mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

Portret Arzu Dinler

Arzu Dinler
Matcher Amsterdam

Arzu leert graag van nieuwe culturen en nieuwe kansen. Omdat zowel haar dochter als Arzu vier jaar geleden veel hebben gehad aan het netwerk van NewBees, vindt Arzu het buitengewoon zinvol om nu te kunnen helpen, verbinden en bijdragen aan het leven van newbees.

portret Margaret Groenewegen

Margaret Groenewegen
Matcher Amsterdam

De drive van Margaret is om mensen in een lastige loopbaanfase of arbeidsmarktpositie weer in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een nieuwe baan of loopbaanrichting. Haar kracht is werken vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en denken in oplossingen. Omgevingsbewust, creatief, proactief, communicatief en resultaatgericht.

Portret Bastiaan Kuijt

Bastiaan Kuijt
Coördinator Arnhem

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

Portret Myrte de Bruijn

Myrte de Bruijn
Matcher Arnhem

Myrte gelooft in de kracht van samenwerking, verbinding en gelijkwaardigheid. Bij NewBees zet zij zich vol nieuwsgierigheid en betrokkenheid in voor het realiseren van een humane en inclusieve samenleving.

 

Portret Cagdas Dagasan

Cagdas Dagesan
Matcher Arnhem

Wanneer Cagdas ergens binnenloopt, doet hij dat met een glimlach. Hij ziet het positieve in het leven. Cagdas is een eerlijke, gepassioneerde, hardwerkende maatschappelijk werker die voor nieuwkomers strijdt. Hij heeft respect voor elke cultuur, en gelooft in dat we als mensheid samen veel goeds kunnen betekenen op deze wereld.

Portret Mahmoud

Mahmoud
Matcher Arnhem

Mahmoud heeft altijd de zin van zijn leven gevonden door met andere mensen te communiceren en contact te maken. Hij denkt dat NewBees hem de tools zal geven om een ​​brug te slaan tussen mensen.

Portret Balqes Alkontar

Balqes Alkontar
Matcher Arnhem

Balqes gelooft dat iedereen iets speciaals heeft. Volgens haar hebben de meesten alleen iemand nodig die ons in het begin de weg wijst. Balqes is dan ook blij om nieuwkomers een stapje verder te helpen in het vinden van hun weg.

Portret Sacha Bouma

Sacha Bouma
Coördinator Haarlemmermeer

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Portret Hussamedin Shehadeh

Hussamedin Shehadeh
Matcher Haarlemmermeer

Volgens Hussamedin verdient iedereen de kans om zijn talent te laten zien. Daarom ondersteunt Hussamedin nieuwkomers om iets toe te voegen aan de samenleving. Het samenkomen van kans en ondersteuning aan mensen die een duwtje in de rug nodig hebben, is een goed doel.

Portret Lama Eabed

Lama Eabed
Matcher Haarlemmermeer

Wanneer je nieuw bent in Nederland, heb je een nieuw leven en een nieuwe start. Lama vindt het belangrijk dat mensen deze kans grijpen, en wil via NewBees hierin een mooie rol spelen.

Portret Geertje Postma

Geertje Postma
Coördinator Leeuwarden

Geertje heeft veel ervaring met nieuwkomers, en specifiek de grote groep Eritrese jongeren die in Leeuwarden is gehuisvest.

Portret Mohamed Khdeer

Mohamad Khdeer
Matcher Leeuwarden

Mohamad heeft een passie om zijn kennis in te zetten voor statushouders. Specifiek om kansen aan te bieden op de arbeidsmarkt waar ze zich kunnen ontwikkelen, zodat zij zo een zo succesvol mogelijke loopbaan voor zichzelf ontwikkelen in Nederland.

Portret Kibrom Shimondi

Kibrom Shimondi
Matcher Leeuwarden

Kibrom is gemotiveerd en wil graag mensen helpen. Hij gelooft dat iedereen een talent heeft en iets beter kan maken als ze/hij de kans krijgt. En het is zijn droom om een ​​verschil te maken en een ander te helpen zijn weg te vinden.

Portret Silke Huizinga

Silke Huizinga
Matcher Leeuwarden

Zelfstandigheid, samenwerking & vertrouwen. Dat is wat Silke graag biedt aan nieuwkomers, en wat NewBees als organisatie ook voor haar betekent.

Helen Zehaye
Coördinator Rotterdam

Helen ziet graag mensen samenwerken, ongeacht hun achtergrond. Ze gelooft dat iedereen talent heeft en wil niets lievers dan dit talent koppelen aan de juiste werkgevers.

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen
Matcher Rotterdam

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Portret Nagham Farwati

Nagham Farwati
IT team, Matcher Rotterdam

Nagham, geboren in Raqa, Syrië, wil graag nieuwkomers zoals zij helpen hun weg te vinden in Nederland. Ze vindt dat iedereen talent heeft en zou moeten kunnen doen waar ze van houden.

Portret Souad Ammar

Souad Ammar
Matcher Utrecht

Souad gelooft dat met het helpen van mensen bij hun eerste stappen, zij de kans krijgen om bij te dragen aan de samenleving en zichzelf te bewijzen. Dit is volgens haar de beste manier om te slagen. Souad is blij om bij Newbees te werken.

Ali Abbas
Matcher Utrecht

Ali gelooft dat iedereen iets te bieden heeft. Door nieuwkomers te helpen een baan te vinden, voelt hij zich gelukkig.

Portret Inge Kaaijk

Inge Kaaijk
Coördinator Zaanstad

Geboren en getogen in Zaanstad, gelooft Inge sterk in de voordelen van het verbinden van lokale bedrijven en nieuwkomers in de regio. Haar motto: dromen werken niet tenzij jij dat doet.

Portret Shatha Tamim

Shatha Tamim
Matcher Zaanstad

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

Portret Gert Schouten

Gert Schouten
Matcher Zaanstad

Gert is een bekende ‘Zaankanter’ die heeft besloten dat hij zijn netwerk wil inzetten voor ‘matches that matter’ in zijn woonplaats Zaandam.

Portret Zuleyha

Zuleyha
Matcher Zaanstad

Zuleyha is nieuw bij NewBees. Hier verschijnt binnenkort haar bio. Stay tuned!

Portret Lara Antaki

Lara Antaki
Matcher Zaanstad

Lara gelooft dat iedereen iets te bieden heeft, ongeacht leeftijd, studie of je verleden. Iedereen verdient een nieuwe start en wij kunnen daarmee helpen.

 

Portret Geertje Postma

Geertje Postma
Coördinator Zelf aan Zet

Geertje heeft veel ervaring met nieuwkomers, en specifiek de grote groep Eritrese jongeren die in Leeuwarden is gehuisvest.

Portret Tesfom Ghirmay

Tesfom Ghirmay
Matcher Zelf aan Zet

Als gecertificeerd Ervaringsdeskundige Nieuwkomer (EDNIKO) wil Tesfom graag de bijdrage van nieuwkomers zien in de samenleving. Hij gelooft dat iedereen zijn eigen talent heeft en ondersteunt nieuwkomers graag bij het vinden hun weg. Volgens Tesfom krijgen nieuwkomers via empowerment en ondersteuning de kans om met hun capaciteiten bij te dragen aan de samenleving.

Portret Mohamed Haj Ali

Mohamed Haj Ali
Matcher Zelf aan Zet

Mohamed gelooft dat iedereen talenten en vaardigheden heeft, het enige wat ze missen is de juiste weg om hen doelen te bereiken.

Mailadres volgt

Portret Abdela Salh

Abdela Salh
Matcher Zelf aan Zet

Abdela wil graag mensen met elkaar verbinden. Iedereen is gelijk en verdient gelijke rechten om geholpen te worden. Hij staat dan ook klaar om mensen een steentje bij te dragen en met open armen te ontvangen.

Portret Alaa Hayatleh

Alaa Hayatleh
Matcher Zelf aan Zet

Alaa is zeer gemotiveerd om nieuwkomers op weg te helpen naar een goede toekomst. Het geeft haar veel voldoening als ze erin slaagt om iemand duurzaam een stapje verder te helpen.

Portret Nahom Desale

Nahom Desale
User Expert, IT Team

Nahom is graag betrokken bij NewBees om nieuwkomers op weg te helpen om hun toekomst in Nederland op te bouwen.

Portret Essam Alsaloum

Essam Alsaloum
IT Team

Essam is een ervaren IT-professional. Hij is blij om zijn talent te kunnen inzetten, zodat meer nieuwkomers de kans krijgen hun weg in dit land te vinden.

Portret Dorien Marres

Dorien Marres
Operationeel Directeur

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.​

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Portret Casper Maas

Casper Maas
(Online) Marketing & Communicatie

Casper Maas is een starter in de richting van MarCom en optimaliseert onze website en socials op gebied van SEO. Hij vind het leuk om de vindbaarheid van websites te vergroten, zodat mensen de informatie vinden waar zij naar op zoek zijn.

Portret Iris Timmermans

Iris Timmermans
(Online) Marketing & Communicatie​

Iris zet haar kennis als communicatie-specialist graag in voor missies waar zij in gelooft. Een samenleving waarin gelijkwaardigheid en talent centraal staat, past daar volledig bij. Iris heeft zich de afgelopen jaren via verschillende organisaties ingezet voor vluchtelingen en nieuwkomers.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt
(Online) Marketing & Communicatie​

Nadia is een marketingcommunicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze wil graag haar verworven vaardigheden en expertise nu gebruiken om werk te doen dat ertoe doet. Ze is resultaatgericht, leergierig, proactief met een hands-on spirit en een goed gevoel voor humor.

Portret Peter Mohnen

Peter Mohnen
Online Marketeer

Peter is een online marketeer die op een zinvolle manier een bijdrage wil leveren aan de samenleving en zich daarom bij NewBees heeft aangesloten.

Portret Winnie Goei

Winnie Goei
Jurist​

Winnie is jurist. Ze werkt voor een vakbond en draagt NewBees een warm hart toe. Ze vindt het daarom fijn dat ze vanuit haar vakgebied de organisatie kan helpen.

Portret Bodil Stelwagen

Bodil Stelwagen
Business Wizard

Bodil zet zich in voor een inclusieve samenleving, waarin iedereen gelijkwaardig meedoet. Daarvoor maakt ze graag processen klantvriendelijk en toegankelijk.

Portret Hanna Zwietering

Hanna Zwietering
Toezichthoudend Bestuur

Hanna is een impact belegger en heeft zich aangesloten bij NewBees omdat zij van mening is dat inclusiviteit van fundamenteel belang is voor een evenwichtige economie.

Portret Andrew Trythall

Andrew Trythall
Toezichthoudend Bestuur

Andrew gelooft ‘dit is de grootste economische kans’ van deze generatie. Onderdeel van het toezichthoudend bestuur en financieel expert.

Portret Mireille Goos

Mireille Goos
Toezichthoudend Bestuur

Mireille heeft zich bij NewBees aangesloten in het toezichthoudend bestuur omdat ze gelooft dat iedereen zichzelf kan overstijgen wanneer ze hun talenten gebruiken.

Portret Moutaz Altaghlibi

Moutaz Altaghlibi
Toezichthoudend Bestuur

Moutaz gelooft dat door anderen te helpen hun doel in hun nieuwe leven te vinden, een optimale manier is om iedereen in de samenleving samen te brengen.​

Portret Marloek Visser

Marloek Visser
Toezichthoudend Bestuur

Marloek is een ‘changemaker’ en coach die gelooft dat ‘matches that matter’ een verschil zal maken voor nieuwkomers en voor de lokale ondernemers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top