NewBees Alkmaar

NewBees locatie Zaanstad

Woon je in Alkmaar?

Maak kennis met Team NewBees Alkmaar!

Ook hier begeleiden en ondersteunen wij nieuwkomers om snel te participeren en hun plek in de samenleving te vinden.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar..

Services voor nieuwkomers in Alkmaar

 Inburgering

In Alkmaar verzorgt NewBees portfoliobegeleiding in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in Alkmaar? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

MDT Alkmaar

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Alkmaar die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten.

Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 29 jaar hebben we MDT Alkmaar opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Meet team NewBees Alkmaar

Joris

Joris Dudink
Coördinator

Na een aantal jaren in India gewoond te hebben, is Joris in 2021 teruggekeerd naar Nederland. Joris vindt het leuk om mensen met verschillende achtergronden te ontmoeten. Voor hem is het belangrijk dat mensen zich gewaardeerd voelen in hun woonomgeving. Hij helpt hen hier graag bij.
Habtom-Alkmaar

Habtom Kelati

Habtom komt uit Eritrea. Hij woont al bijna 2 jaar in Nederland en werkt bij NewBees als vrijwilliger. Hij spreekt goed Engels, Tigrinya, Arabisch en Amhaars en vindt zijn werk bij NewBees heel leuk want hij helpt graag mensen met hun participatie in Nederland.
Inun_Alkmaar

Inun Tema

Inun komt uit Nederland en Kenia. Ze spreekt Nederlands, Engels, Frans (B1) en een beetje Swahili. Ze loopt stage bij NewBees en vindt het leuk om samen te werken met (en om te leren van) mensen met verschillende achtergronden. 
Noor Ali

Noor Ali

Noor komt uit Syrië. Zij spreekt Arabisch, Engels en Nederlands. Zij werkt als vrijwilliger bij NewBees.  Zij gelooft in humanitair werk en ziet het als een veilige ruimte voor ontwikkeling.
Noëlly-Alkmaar

Noëlly Zucotti dos Santos

Noëlly zet zich in voor een inclusieve samenleving en gelijke kansen voor iedereen. Met een vader die zelf een vluchtverleden heeft, weet zij uit eerste hand hoe moeilijk integratie kan zijn. Bij NewBees richt zij zich op het ondersteunen van nieuwkomers bij hun integratie in de Nederlandse samenleving.

Onze partners in Alkmaar:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven