NewBees Amsterdam

NewBees locatie Amsterdam

Woon je in de buurt van Amsterdam, Diemen of Weesp?

Maak kennis met Team NewBees Amsterdam!

Sinds 2016 zijn wij actief in Amsterdam. Ook hier bereiden wij Amsterdamse nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.
Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.
Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Amsterdam? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Amsterdam

MDT Amsterdam

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Amsterdam die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Amsterdam opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Amsterdam en omstreken verzorgt NewBees portfoliobegeleiding in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de buurt van Amsterdam, Diemen of Weesp? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan.

Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

 

Zorg Traineeship

Met ondersteuning van het Platform Nieuwkomers & Werk heeft NewBees de Zorg Traineeship ontwikkeld.

Hiermee matchen wij nieuwkomers met interesse of ervaring in de zorg aan een traineeship waardoor zij:

    • Praktische werkervaring opdoen bij een lokale zorginstelling;
    • Hun Nederlandse taal verbeteren;
    • Hun netwerk vergroten in de zorgsector;
    • De mogelijkheid krijgen om betaald aan de slag als verzorgende IG te gaan of een passend onderwijstraject te volgen richting verzorgende IG (verzorgende voor de individuele gezondheidszorg).

Direct Meedoen

Het doel van dit project is om een bepaald aantal personen die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne naar werk te begeleiden.

Ons team zal hen matchen volgens de stappen van het NewBees traineeship.

Tijdens dit proces verzamelen we informatie over onze onderzoeksvragen.

FLYER MET INFORMATIE

Ben je nieuw in Nederland en afkomstig uit Oekraïne? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen over wonen en werken in Nederland. In deze flyer vind je nuttige links en informatie.

Wil je meer weten over het project? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Amsterdam

portret Margaret Groenewegen

Margaret Groenewegen

De drive van Margaret is om mensen in een lastige loopbaanfase of arbeidsmarktpositie weer in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een nieuwe baan of loopbaanrichting. Haar kracht is werken vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en denken in oplossingen. Omgevingsbewust, creatief, proactief, communicatief en resultaatgericht.

Tetiana

Tetiana Uhnivenko

Tetiana kwam in mei dit jaar vanuit Oekraïne naar Nederland. In Oekraïne studeerde ze psychologie en Engels. Tetiana werkt aan een project voor Oekraïners en is blij om nuttig te zijn en ervaring op te doen. Deze baan is een kans om haar persoonlijke kwaliteiten, zoals empathie, openheid en bereidheid om te helpen, effectief in te zetten.

Duaa_Haarlemmermeer

Duaa Ashtar

Duaa gelooft dat iedereen aan de samenleving moet meedoen. zij is blij de kans te hebben om mede-nieuwkomers te helpen met hun eerste stappen. Daarom is zij enthousiast om bij NewBees te werken.

Shahed kheder

Shahed Kheder

Shahed gelooft dat iedereen talent heeft. Met haar werk bij NewBees hoopt zij nieuwkomers te kunnen ondersteunen in het vinden van hun droombaan en plek in de maatschappij.

Henriette-amsterdam

Henriette Koch

Als nieuwkomer is het niet makkelijk om je weg te vinden in de Nederlandse samenleving, ook al ben je nog zo gemotiveerd. Henriëtte hoopt met haar werk bij NewBees deze talentvolle en gedreven nieuwkomers te kunnen helpen om werk te vinden dat bij hen past.

janbine-antaki

Janine Antaki 

Janine is energiek en positief. Zij werkt graag onder de mensen en vindt het interessant om mensen en hun cultuur te leren kennen. Janine helpt nieuwkomers dan ook graag om kennis te maken met de Nederlandse samenleving en om hier hun plek te vinden.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven