NewBees Amsterdam

NewBees locatie Amsterdam

Woon je in de buurt van Amsterdam, Diemen of Weesp?

Maak kennis met Team NewBees Amsterdam!

Sinds 2016 zijn wij actief in Amsterdam. Ook hier bereiden wij Amsterdamse nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.
Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.
Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Amsterdam? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Amsterdam

MDT Amsterdam

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Amsterdam die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Amsterdam opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

Project 8

Woon je in de buurt van Amsterdam en werk je graag met planten, bloemen en buiten in tuinen? Dan is het traineeship bij Project 8 misschien iets voor jou. Hiermee word je goed opgeleid en begeleid naar een baan binnen de hoveniersbranche (een hovenier is iemand die tuinen onderhoudt)

project 8
Meer weten? Neem contact op met linda@new-bees.org.

 Inburgering

In Amsterdam en omstreken verzorgt NewBees portfoliobegeleiding in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de buurt van Amsterdam, Diemen of Weesp? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan.

Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

 

Meet team NewBees Amsterdam

Portret Osama Fanous

Osama Fanous
Coördinator Amsterdam

Osama ziet het werken bij NewBees als een geweldige kans om getalenteerde mensen te helpen. Zij die alleen de juiste stap nodig hebben om verder te gaan met wat ze graag doen.

Portret Hanne van de Riet

Hanne van de Riet Matcher Amsterdam

Hanne is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Vastberaden om op te komen voor gelijke kansen in de samenleving. Door bij NewBees te werken kan ze een bijdrage leveren aan een inclusievere en mooiere samenleving waarin iedereen mag stralen.

portret Margaret Groenewegen

Margaret Groenewegen Matcher Amsterdam

De drive van Margaret is om mensen in een lastige loopbaanfase of arbeidsmarktpositie weer in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een nieuwe baan of loopbaanrichting. Haar kracht is werken vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en denken in oplossingen. Omgevingsbewust, creatief, proactief, communicatief en resultaatgericht.

Zeinab_Yassin

Zeinab Yassin Matcher Amsterdam

Zeinab is heel enthousiast over haar werk bij NewBees waar zij mede-nieuwkomers kan helpen bij het beginnen van een nieuw leven en integreren in de samenleving. Zij vindt het belangrijk dat zij zich blijft ontwikkelen en ervaren krijgt.

Querijn_Amsterdam

Querijn van de Langenberg
Matcher Amsterdam

Querijn loopt zijn afstudeerstage bij NewBees omdat hij zich graag inzet voor anderen en een affectie heeft met de doelgroep. Hiernaast is NewBees een ideale omgeving om de kennis vanuit zijn studie (Toegepaste Psychologie) in de praktijk toe te passen en zich verder te ontwikkelen als professional.

Melse_zw

Melse Wiersma
Matcher Amsterdam

Melse biedt anderen graag een luisterend oor aan en vindt het fijn om mensen te helpen die dat nodig hebben. Ze gunt iedereen een gelijke kans om een carrière op te bouwen. Ze is enthousiast om verschillende verhalen en mensen te leren kennen. Ze hoopt hierdoor zichzelf verder te ontwikkelen als toegepaste psycholoog.

Dina Alasaad

Dina Alasaad
Matcher Amsterdam

Dina kwam 7 jaar geleden naar Nederland uit Syrië. Zij draagt graag haar steentje bij om het integratieproces van nieuwkomers te bevorderen. De kennis vanuit haar studie social work en haar persoonlijke ervaring zijn van grote toegevoegde waarde in haar werk als matcher bij NewBees.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top