NewBees Amsterdam

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met Team NewBees Amsterdam! 

Sinds 2016 zijn wij actief in Amsterdam. Ook hier bereiden wij Amsterdamse nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Amsterdam? Volg ons dan op Facebook!

Projecten voor nieuwkomers in Amsterdam

ProSocial Amsterdam

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Amsterdam die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we ProSocial Amsterdam opgezet! Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag een van onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Amsterdams Zorgtraject

Ben jij een nieuwkomer uit of rondom Amsterdam en help jij graag mensen? Dan is het NewBees Zorg Traineeship misschien wat voor jou!

Tijdens dit speciale traineeship doe je vrijwilligerswerk in een zorginstelling in Amsterdam. Ook krijg je taalles en volg je workshops. De traineeship duurt drie maanden. Na afloop ontvang je een certificaat en kijken we samen naar de volgende stap in jouw carrière.

We ontwikkelden het programma samen met onze partners NL Training en Cordaan.

Meet team NewBees Amsterdam

Portret Osama Fanous

Osama Fanous
Coördinator Amsterdam

Osama ziet het werken bij NewBees als een geweldige kans om getalenteerde mensen te helpen. Zij die alleen de juiste stap nodig hebben om verder te gaan met wat ze graag doen.

Portret Semhar Hagos

Semhar Hagos
Matcher Amsterdam

Semhar gelooft dat iedereen een kans verdient. Ze is gedreven en ziet het beste in mensen. Ze hoopt veel ervaring op te bouwen.

Portret Hanne van de Riet

Hanne van de Riet Matcher Amsterdam

Hanne is enthousiast en gedreven in de dingen die ze doet. Vastberaden om op te komen voor gelijke kansen in de samenleving. Door bij NewBees te werken kan ze een bijdrage leveren aan een inclusievere en mooiere samenleving waarin iedereen mag stralen.

portret Margaret Groenewegen

Margaret Groenewegen Matcher Amsterdam

De drive van Margaret is om mensen in een lastige loopbaanfase of arbeidsmarktpositie weer in hun kracht te zetten en te begeleiden naar een nieuwe baan of loopbaanrichting. Haar kracht is werken vanuit een oprechte nieuwsgierigheid en denken in oplossingen. Omgevingsbewust, creatief, proactief, communicatief en resultaatgericht.

Zeinab_Yassin

Zeiban Yassin
Matcher Amsterdam

Zeinab is heel enthousiast over haar werk bij NewBees waar zij mede-nieuwkomers kan helpen bij het beginnen van een nieuw leven en integreren in de samenleving. Zij vindt het belangrijk dat zij zich blijft ontwikkelen en ervaren krijgt.

Querijn_Amsterdam

Querijn van de Langenberg
Matcher Amsterdam

Querijn loopt zijn afstudeerstage bij NewBees omdat hij zich graag inzet voor anderen en een affectie heeft met de doelgroep. Hiernaast is NewBees een ideale omgeving om de kennis vanuit zijn studie (Toegepaste Psychologie) in de praktijk toe te passen en zich verder te ontwikkelen als professional.

Pinar_Kelen_Delioglu

Pinar Kelen Delioglu Matcher Amsterdam

Pinar denkt dat zij mensen kan helpen hun zelfvertrouwen weer op te bouwen. Ze weet dat dit bij NewBees mogelijk is. Daarom is ze heel enthousiast over haar werk als matcher waar ze mede-nieuwkomers ondersteunt. Pinar: “We kunnen samen met elkaar weer opstaan”.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top