NewBees Arnhem

NewBees locatie Arnhem

Maak kennis met Team NewBees Arnhem!

Sinds 2020 zijn wij actief in Arnhem. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Arnhem voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Arnhem? Volg ons dan op Facebook!

Projecten voor nieuwkomers in Arnhem

ProSocial Arnhem

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Arnhem die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we ProSocial Arnhem opgezet! Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag een van onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

Meet team NewBees Arnhem

Portret Bastiaan Kuijt

Bastiaan Kuijt
Coördinator Arnhem

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

Portret Mahmoud

Mahmoud Abdurahman
Matcher Arnhem

Mahmoud heeft altijd de zin van zijn leven gevonden door met andere mensen te communiceren en contact te maken. Hij denkt dat NewBees hem de tools zal geven om een ​​brug te slaan tussen mensen.

Safaa_Watar_ZW

Safaa Watar
Matcher Arnhem

Safaa gelooft dat we al onze dromen en ambities kunnen verwezenlijken met geloof en samenwerking, en dat niets onmogelijk is. Mensen helpen is iets prachtigs en vreugdevol, en iedereen heeft baat bij.

Rana foto_ZW

Rana Alyaseen
Matcher Arnhem

Uit ervaring weet Rana hoe belangrijk en gezond het is om een passende baan te vinden in een veilige omgeving. Alleen dan kun je de beste versie van jezelf zijn. Bij Newbees wil zij dit mogelijk maken voor nieuwkomers.

Heba Hasan

Heba Hasan
Matcher Arnhem

Heba geeft mensen met plezier advies over hoe zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Volgens haar kan iedereen met volharding en vertrouwen  het onmogelijke, mogelijk maken. 

 

Hawar Ayobi

Hawar Ayobi
Matcher Arnhem

Hawar zijn dag is pas compleet als hij mensen kan helpen vanuit hun talenten naar mooie stappen in de toekomst. Hij is blij dat hij via NewBees Arnhem de kans krijgt om dit te doen.

Mashal Ghawsi

Mashal Ghawsi
Matcher Arnhem

Als onderdeel van haar derde studiejaar ‘Social Work aan de HAN’ loopt Mashal stage als matcher. Deze stage spreekt haar erg aan, omdat NewBees Arnhem zich actief inzet voor het empoweren van nieuwkomers.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top