NewBees Arnhem

NewBees locatie Arnhem

Woon je in regio Midden Gelderland waaronder gemeenten Arnhem, Zevenaar, Duiven, Doesburg, Lingenwaard, Over Betuwe, Rheden, Rozendaal, Westevoort?

Maak kennis met Team NewBees Arnhem!

Sinds 2020 zijn wij actief in Arnhem. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Arnhem? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Midden-Gelderland (Arnhem)

MDT Arnhem

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Arnhem en omgeving die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Arnhem opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Midden Gelderland verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route en in de B1 route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in deze regio, dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan.

Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

 

Meet team NewBees Arnhem

Portret Bastiaan Kuijt

Bastiaan Kuijt
Coördinator Arnhem

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

Portret Mahmoud

Mahmoud Abdurahman
Matcher Arnhem

Mahmoud heeft altijd de zin van zijn leven gevonden door met andere mensen te communiceren en contact te maken. Hij denkt dat NewBees hem de tools zal geven om een ​​brug te slaan tussen mensen.

Safaa_Watar_ZW

Safaa Watar
Matcher Arnhem

Safaa gelooft dat we al onze dromen en ambities kunnen verwezenlijken met geloof en samenwerking, en dat niets onmogelijk is. Mensen helpen is iets prachtigs en vreugdevol, en iedereen heeft baat bij.

Rana foto_ZW

Rana Alyaseen
Matcher Arnhem

Uit ervaring weet Rana hoe belangrijk en gezond het is om een passende baan te vinden in een veilige omgeving. Alleen dan kun je de beste versie van jezelf zijn. Bij Newbees wil zij dit mogelijk maken voor nieuwkomers.

Heba Hasan

Heba Hasan
Matcher Arnhem

Heba geeft mensen met plezier advies over hoe zij hun dromen kunnen verwezenlijken. Volgens haar kan iedereen met volharding en vertrouwen  het onmogelijke, mogelijk maken. 

 

Mashal Ghawsi

Mashal Ghawsi
Matcher Arnhem

Als onderdeel van haar derde studiejaar ‘Social Work aan de HAN’ loopt Mashal stage als matcher. Deze stage spreekt haar erg aan, omdat NewBees Arnhem zich actief inzet voor het empoweren van nieuwkomers.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top