NewBees Drechtsteden

NewBees locatie Rotterdam

Woon je in de regio Drechtsteden waaronder gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht?

Maak kennis met Team NewBees Drechtsteden!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar. Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Drechtsteden? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Drechtsteden

MDT Drechtsteden

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Drechtsteden die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Drechtsteden opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In regio Drechtsteden waaronder gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Drechtsteden? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Drechtsteden

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Lanschot 
Interim Coördinator Drechtsteden

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Helen Zehaye
Matcher Drechtsteden

Helen ziet graag mensen samenwerken, ongeacht hun achtergrond. Ze gelooft dat iedereen talent heeft en wil niets lievers dan dit talent koppelen aan de juiste werkgevers.

Portret Nagham Farwati

Nagham Farwati
IT team, Matcher

Nagham, geboren in Raqa, Syrië, wil graag nieuwkomers zoals zij helpen hun weg te vinden in Nederland. Ze vindt dat iedereen talent heeft en zou moeten kunnen doen waar ze van houden.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top