NewBees Drechtsteden

NewBees locatie Rotterdam

Woon je in de regio Drechtsteden waaronder gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht, Zwijndrecht?

Maak kennis met Team NewBees Drechtsteden!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar. Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Drechtsteden? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Drechtsteden

MDT Drechtsteden

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Drechtsteden die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 30 jaar hebben we MDT Drechtsteden opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 Inburgering

In regio Drechtsteden waaronder gemeenten Alblasserdam, Hardinxveld-Giessendam, Hendrik-Ido-Ambacht, Dordrecht, Papendrecht, Sliedrecht en Zwijndrecht verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Drechtsteden? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Drechtsteden

Nagham Farwati

Nagham Farwati
Coördinator

Nagham, geboren in Raqa, Syrië, wil graag nieuwkomers zoals zij helpen hun weg te vinden in Nederland. Ze vindt dat iedereen talent heeft en zou moeten kunnen doen waar ze van houden.

Kees-Brand

Kees Brand

Kees komt uit Dordrecht en werkt al lang met statushouders als schuldhulpverlener, docent en coördinator. Hij wilde graag aan de slag met arbeidsparticipatie en is daarom blij met zijn werk bij NewBees. Tijdens zijn vrije tijd vind je Kees achter zijn keyboard of in de Dordtse binnenstad met zijn schildersezel.

Alaa Sari

Alaa Sari

Alaa is van mening dat iedereen een kans verdient om hun talent te ontdekken. NewBees is de juiste plek voor dat. Zij werkt en communiceert graag met mensen. Zij vindt het prachtig, het geeft haar positieve energie.

Onze partners in Drechtsteden:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven