NewBees Haarlemmermeer

VHaarlemmermeer

Woon je in gemeente Haarlemmermeer?

Maak kennis met Team NewBees Haarlemmermeer!

Sinds 2021 zijn wij actief in Haarlemmermeer. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Haarlemmermeer?
Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Haarlemmermeer

MDT Haarlemmermeer

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Haarlemmermeer die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Haarlemmermeer opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

Project 8

Woon je in de buurt van Haarlemmermeer en werk je graag met planten, bloemen en buiten in tuinen? Dan is het traineeship bij Project 8 misschien iets voor jou. Hiermee word je goed opgeleid en begeleid naar een baan binnen de hoveniersbranche (een hovenier is iemand die tuinen onderhoudt)

project 8
Meer weten? Neem contact op met
linda@new-bees.org.

Meet team NewBees Haarlemmermeer

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen Regiocoördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Duaa_Haarlemmermeer

Duaa Ashtar
Matcher

Duaa gelooft dat iedereen aan de samenleving moet meedoen. zij is blij de kans te hebben om mede-nieuwkomers te helpen met hun eerste stappen. Daarom is zij enthousiast om bij NewBees te werken.

Baha

Baha Nasour
Matcher

Baha hoopt dat zij het verschil kan maken in het leven van mensen. Zij wil laten zien dat heel veel mogelijk is. Zij gelooft erin dat wij allemaal waardevolle talent hebben en moedigt ook iedereen aan om te durven dromen en om stappen te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven