NewBees Holland-Rijnland

VHaarlemmermeer

Woon je in regio Holland-Rijnland waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude?

Maak kennis met Team NewBees Holland-Rijnland!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar.
Blijf op de hoogte van updates van NewBees Holland-Rijnland.
Volg ons op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Holland-Rijnland

MDT Holland-Rijnland

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Holland-Rijnland die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Holland-Rijnland opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Holland Rijnland verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Holland-Rijnland, waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude? Dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Holland-Rijnland

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen Regiocoördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Duaa_Haarlemmermeer

Duaa Ashtar
Matcher

Duaa gelooft dat iedereen aan de samenleving moet meedoen. zij is blij de kans te hebben om mede-nieuwkomers te helpen met hun eerste stappen. Daarom is zij enthousiast om bij NewBees te werken.

Rawaa_bio

Rawah Alchehayed Matcher

Rawah gelooft dat taal leren en werken zijn de sleutels om binnen de Nederlandse samenleving te integreren. Zij is heel enthousiast over haar werk bij NewBees! Ze ondersteunt haar mede-nieuwkomers en tegelijkertijd werkt ze aan haar eigen ontwikkeling.

Abdou Alassade

Abdou Alassade Filmmaker

Abdu heeft 27 jaar werkervaring als journalist, onderzoeker, schrijver en in televisiewerk. Hij vindt dat een film de beste manier is om de boodschap gemakkelijk over te brengen. Zijn droom is om de stem van de stemlozen te leveren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top