NewBees Leiden en omgeving

VHaarlemmermeer

Woon je in regio Leiden en omgeving waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude?

Maak kennis met Team NewBees Leiden e.o.!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar. Blijf op de hoogte van updates van NewBees Leiden e.o. Volg ons op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Leiden en omgeving

MDT Leiden e.o.

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Leiden e.o. die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Leiden e.o. opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Leiden e.o. verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Leiden e.o. , waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude? Dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Zorg Traineeship

Met ondersteuning van het Platform Nieuwkomers & Werk heeft NewBees de Zorg Traineeship ontwikkeld.

Hiermee matchen wij nieuwkomers met interesse of ervaring in de zorg aan een traineeship waardoor zij:

    • Praktische werkervaring opdoen bij een lokale zorginstelling;
    • Hun Nederlandse taal verbeteren;
    • Hun netwerk vergroten in de zorgsector;
    • De mogelijkheid krijgen om betaald aan de slag als verzorgende IG te gaan of een passend onderwijstraject te volgen richting verzorgende IG.

Meet team NewBees Leiden e.o.

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen Coördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Abdrabuh-Schwter

Abdrabuh Schwter

Abdrabuh werkt graag bij NewBees. Samen met het diverse en talentvolle team, begeleidt hij nieuwkomers richting hun plek in Nederland en de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom vindt hij het ook minder erg om zijn beroep als bacterioloog (tijdelijk) op zij te leggen.

Abeer_Kibsi

Abeer Kibsi

Abeer zet zich graag in voor de samenleving en vindt het fijn om mensen te kunnen helpen. Uitwisseling tussen diverse culturen heeft haar belangstelling. Zij leert graag verschillende gewoontes en tradities kennen. Abeer wil een goed voorbeeld zijn voor andere vluchtelingen die naar dit land zijn gekomen en die hier opnieuw hun leven moeten opbouwen.

Mila-Riato

Mila Riato

Mila gelooft dat ieder persoon een uniek talent heeft. Zij ontdekt graag samen met nieuwkomers wat hun talenten zijn en hoe zij deze optimaal kunnen inzetten bij het vinden van (vrijwilligers)werk in Nederland.
Met haar gemengde culturele achtergrond vindt Mila het geweldig om anderen te ontmoeten en hun diverse culturen te leren kennen en waarderen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven