NewBees Leiden en omgeving

VHaarlemmermeer

Woon je in regio Leiden en omgeving waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude?

Maak kennis met Team NewBees Leiden e.o.!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar. Blijf op de hoogte van updates van NewBees Leiden e.o. Volg ons op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Leiden en omgeving

MDT Leiden e.o.

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Leiden e.o. die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten.

Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 29 jaar hebben we MDT Leiden e.o. opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 Inburgering

In Leiden e.o. verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Leiden e.o. , waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude? Dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Leiden e.o.

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen Coördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Abdrabuh-Schwter

Abdrabuh Schwter

Abdrabuh werkt graag bij NewBees. Samen met het diverse en talentvolle team, begeleidt hij nieuwkomers richting hun plek in Nederland en de Nederlandse arbeidsmarkt. Daarom vindt hij het ook minder erg om zijn beroep als bacterioloog (tijdelijk) op zij te leggen.

Abeer_Kibsi

Abeer Kibsi

Abeer zet zich graag in voor de samenleving en vindt het fijn om mensen te kunnen helpen. Uitwisseling tussen diverse culturen heeft haar belangstelling. Zij leert graag verschillende gewoontes en tradities kennen. Abeer wil een goed voorbeeld zijn voor andere vluchtelingen die naar dit land zijn gekomen en die hier opnieuw hun leven moeten opbouwen.

janbine-antaki

Janine Antaki 

Janine is energiek en positief. Zij werkt graag onder de mensen en vindt het interessant om mensen en hun cultuur te leren kennen. Janine helpt nieuwkomers dan ook graag om kennis te maken met de Nederlandse samenleving en om hier hun plek te vinden.

Samer_Leiden

Samer Al Mohammad

Samer werkte zeven jaar als leraar in het basisonderwijs in Syrië. Hij studeert Nederlands en wil graag in de sociale sector werken. Hij beschouwt zijn werk bij NewBees als een mooie stap in deze richting.

Marius Swemmer

Marius Swemmer

Marius raakt enthousiast van het werken met mensen van verschillende achtergronden en culturen. De unieke benadering van NewBees om nieuwkomers te begeleiden bij hun inburgering, is hem daarom op het lijf geschreven.

Onze partners in Leiden e.o.:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven