NewBees Leiden en omgeving

VHaarlemmermeer

Woon je in regio Leiden en omgeving waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude?

Maak kennis met Team NewBees Leiden e.o.!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar. Blijf op de hoogte van updates van NewBees Leiden e.o. Volg ons op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Leiden en omgeving

MDT Leiden e.o.

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Leiden e.o. die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Leiden e.o. opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Leiden e.o. verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Leiden e.o. , waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude? Dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Zorg Traineeship

Met ondersteuning van het Platform Nieuwkomers & Werk heeft NewBees de Zorg Traineeship ontwikkeld.

Hiermee matchen wij nieuwkomers met interesse of ervaring in de zorg aan een traineeship waardoor zij:

    • Praktische werkervaring opdoen bij een lokale zorginstelling;
    • Hun Nederlandse taal verbeteren;
    • Hun netwerk vergroten in de zorgsector;
    • De mogelijkheid krijgen om betaald aan de slag als verzorgende IG te gaan of een passend onderwijstraject te volgen richting verzorgende IG.

Meet team NewBees Leiden e.o.

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen
Regiocoördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Mariken Balk

Mariken Balk

Mariken vindt het ontzettend waardevol om gemotiveerde en getalenteerde mensen te faciliteren op weg naar een plek in de samenleving waar ze volledig tot hun recht kunnen komen. Ze is heel geïnteresseerd in het leren kennen van nieuwe mensen en culturen.

Eline_Leiden

Eline van Miert

Eline studeert geschiedenis en leert graag over andere culturen. Ze gelooft dat iedereen talent heeft en de kans verdient om dit toe te passen. Bij NewBees werkt ze mee aan projecten die nieuwkomers op weg helpen naar een plek in de Nederlandse maatschappij. Ze is enthousiast, gemotiveerd en streeft naar een inclusieve, diverse en vriendelijke samenleving.

Noor Chadid

Noor Chahid
Stagiair

Noor vindt dat iedereen kan meedoen aan de Nederlandse samenleving. Want iedereen kan iets betekenen voor Nederland vanuit hun eigen talent. Met motivatie, passie en ambitie kunnen we alles bereiken, zegt Noor.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven