NewBees Leiden en omgeving

VHaarlemmermeer

Woon je in regio Leiden en omgeving waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude?

Maak kennis met Team NewBees Leiden e.o.!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar. Blijf op de hoogte van updates van NewBees Leiden e.o. Volg ons op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Leiden en omgeving

MDT Leiden e.o.

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in regio Leiden e.o. die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Leiden e.o. opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Leiden e.o. verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio Leiden e.o. , waaronder gemeenten Hillegom, Katwijk, Leiden, Leiderdorp, Lisse, Noordwijk, Oestgeest, Teylingen, Zoeterwoude? Dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Leiden e.o.

Portret Lisette van Lunen

Lisette van Lunen Regiocoördinator

Lisette brengt graag mensen met elkaar in verbinding. Ze vindt het belangrijk dat iedereen een kans krijgt in onze samenleving en ziet cultuurverschillen als een mooie kans om onze maatschappij te verrijken.

Duaa_Haarlemmermeer

Duaa Ashtar
Matcher

Duaa gelooft dat iedereen aan de samenleving moet meedoen. zij is blij de kans te hebben om mede-nieuwkomers te helpen met hun eerste stappen. Daarom is zij enthousiast om bij NewBees te werken.

Rawaa_bio

Rawah Alchehayed Matcher

Rawah gelooft dat taal leren en werken zijn de sleutels om binnen de Nederlandse samenleving te integreren. Zij is heel enthousiast over haar werk bij NewBees! Ze ondersteunt haar mede-nieuwkomers en tegelijkertijd werkt ze aan haar eigen ontwikkeling.

Baha

Baha Nasour
Matcher

Baha hoopt dat zij het verschil kan maken in het leven van mensen. Zij wil laten zien dat heel veel mogelijk is. Zij gelooft erin dat wij allemaal waardevolle talent hebben en moedigt ook iedereen aan om te durven dromen en om stappen te maken.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top