NewBees Midden-Gelderland

NewBees locatie Arnhem

Woon je in regio Midden-Gelderland waaronder gemeenten Arnhem, Zevenaar, Duiven, Doesburg, Lingenwaard, Over Betuwe, Rheden, Rozendaal, Westevoort?
Maak kennis met Team NewBees Midden-Gelderland!

Sinds 2020 zijn wij actief in deze regio. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Midden-Gelderland? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Midden-Gelderland (Arnhem)

MDT Arnhem

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Arnhem en omgeving die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 29 jaar hebben we MDT Arnhem opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 Inburgering

In Midden Gelderland verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de Z-route en in de B1 route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in deze regio, dan meldt jouw contactpersoon van de gemeente je vanzelf aan.

Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

 

Meet team NewBees Midden-Gelderland

Bastiaan_team_Arnhem

Bastiaan Kuijt
Coördinator

Bastiaan heeft veel ervaring met de sociale sector in Arnhem en weet als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te bieden waar nodig.

Safaa_Watar_ZW

Safaa Watar

Safaa gelooft dat we al onze dromen en ambities kunnen verwezenlijken met geloof en samenwerking, en dat niets onmogelijk is. Mensen helpen is iets prachtigs en vreugdevol, en iedereen heeft baat bij.

Hussein_Hassan

Hussein Hassan

Zijn passie is om mensen bij elkaar te brengen en hen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Dankzij zijn eerdere ervaringen, culturele achtergrond en gedreven houding is Hussein ervan overtuigd dat hij een waardevolle bijdrage kan leveren aan de missie van NewBees.

Hadeel Alnumiri

Hadeel vindt dat vrijwilligerswerk mensen helpt werkervaring opdoen en vaardigheden ontwikkelen. Ook worden zij beter in teamwork, probleemoplossing en taakbeheer.

Samara

Samara Alsaleh

Samara helpt graag mensen om de juiste richting te vinden en hun plek in een nieuwe samenleving. Bij NewBees denkt zij er nog meer verschil in kan maken. Zij is heel blij om deel uit te maken van dit mooie team.

Nour

Motivatie is één van de belangrijkste uitgangspunten om iets nieuws aan te gaan. Bij NewBees Arnhem wil Nour nieuwkomers helpen om deel te nemen aan het samenleving van uit hun eigen passie.

Maryam Roustaie

Maryam Roustaie

Bij NewBees kan Maryam verbinding maken met verschillende mensen en culturen. Daar krijgt zij een goed gevoel van. Ook kan zij haar kennis en vaardigheden verder uitbreiden.

Bushra Alessa

Bushra vindt dat vrijwilligerswerk de belangrijkste manier is om een nieuwe gemeenschap te leren kennen. Ze gelooft ook dat dit de beste weg is om jezelf te verbeteren.

Demy Aalbers

Demy Aalbers

Demy startte in november 2023 als projectcoördinator en matcher bij NewBees. Ze maakt graag verbinding met mensen van verschillende achtergronden. Demy gelooft in de kracht van geduld en open minded zijn. 

zerazgi

Zerazgi Girmay

Zerazgi komt uit Eritrea en werkt nu als matcher bij NewBees. Hij is leergierig en vindt het leuk om met diverse mensen samen te werken. Vanuit zijn eigen ervaring als nieuwkomer in Nederland, weet hij hoe belangrijk het is om de juiste begeleiding te krijgen.

jasmijn-goedings

Jasmijn Goedings 

Jasmijn vindt het belangrijk om anderen te helpen en kansen te bieden. Ze gelooft sterk in samenwerken, zodat de unieke krachten van iedereen naar voren komen. En daarbij, altijd met een luisterend oor, bijdragen aan een sfeer van inclusiviteit en ondersteuning.

Hassan_Kiel-arnhem

Hasan Keal

Hassan gelooft dat als we elkaar helpen, we blijer worden en het leven gemakkelijker en leuker wordt. Daarom is hij blij om bij NewBees als matcher te werken en nieuwkomers te ondersteunen bij hun participatietrajecten.

Onze partners in Midden-Gelderland:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven