Het Bestuur van NewBees

Toezicht houden en bewaken van NewBees missie

NewBees is een sociale onderneming. Dat betekent dat het maken van impact voor ons altijd voorop staat, terwijl we ook een gezonde en duurzame onderneming zijn. Om dat te waarborgen is er een onafhankelijk adviesorgaan, dat de directie van NewBees controleert op de sociale missie en uitvoering daarvan: het bestuur van de ‘Stichting NewBees’, prioriteitsaandeelhouder van ‘NewBees Inclusion Solutions B.V.’ die alle activiteiten van NewBees uitvoert.

Graag stellen we het bestuur van NewBees aan je voor:

Theo Oudelaar

Theo Oudelaar
Bestuurssecretaris

Theo zet zijn jarenlang ervaring als commercieel directeur en marketing en sales specialist in om NewBees te ondersteunen in het realiseren van onze doelstellingen en maatschappelijke missie.

Asma-Naimi

Dr. Asma Naimi
Bestuursvoorzitter

Asma is Assistant Professor in sociaal ondernemerschap en adviseur op het gebied van sociale impact. Ze richt zich op innovaties voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals migratie, armoede, ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Ze combineert kennis en creativiteit om sociale verandering te creëren en is gepassioneerd over de missie van NewBees.

Leon Noorlander
Bestuurspenningmeester

Leon is adjunct-directeur van Pharos. Hiervoor was hij programmamanager bij de Rijksoverheid, onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van het Programma Sociaal Domein. Daarvoor was hij o.a. projectleider van het team Werk en Integratie Vluchtelingen bij het Ministerie van SZW. Vanuit die rol was hij mede-initiatiefnemer van het Pharos-programma Aan De Slag, gericht op het stimuleren van vrijwilligerswerk door vluchtelingen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven