NewBees INC.

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met team NewBees INC.

Diversiteit, Equity & Inclusie (DEI) zijn hot topics. En terecht, inclusieve werkgevers met een divers personeelsbestand trekken nieuw talent en potentiële klanten aan. Bovendien groeit het bewijs dat inclusieve teams productiever zijn en minder verloop kennen.

NewBees INC. adviseert en helpt werkgevers om DEI te integreren in hun organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees INC.? Volg ons dan op LinkedIn!

Meet team NewBees INC.

Valerie_zw_2021

Valerie van Lanschot
General Manager

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Nora-NewBees-INC.

Nora Achterbosch Projectmedewerker

Nora zet zich met passie in voor Diversiteit en Inclusie om zo bij te dragen aan gelijke kansen voor iedereen. Ze is projectmedewerker en houdt zich bezig met de dagelijkse uitvoering, productontwikkeling, evaluatie, impact-meting en het creëren van content.

Julien Oomen

Julien Oomen
Trainer

Julien heeft jarenlange ervaring in werken met mensen met verschillende achtergronden. Hij werkt als trainer, programma manager, Man’s Circle facilitator, en ook als muzikant.

Gita Moehadjir

Gita Moehadjir
Trainer

Gita is een communicatie trainer (actrice), speldocent (theater), auteur (leermiddelen) en gespreksleider (diversiteit/inclusie). Gita begeleidt workshops zoals de deep-dive.

Yordi Lassooy Tekle

Yordi Lassooy Tekle
Trainer

Yordi is de co-founder van Cultuur in Harmonie. Ze werkt als adviseur, trainer, interculturele mediator en sociaal makelaar. Bij NewBees INC. begeleidt Yordi workshops zoals de deep-dive sessies.

Ashmita Krishna Sharma

Ashmita Krishna Sharma
Trainer

Ashmita heeft grote expertise in Diversiteit & Inclusie. Zij is een geoefend spreekster, consultant, trainer en panelist met ervaring zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector.

Elodie-team NewBees INC.

Elodie Kona
Content en Communicatie

Elodie is meertalig copywriter en communicatiestrateeg. Van jongs af aan heeft ze de wereld rondgereisd en ervaring opgedaan in het buitenland, wat haar passie voor verschillende culturen, mensen en talen heeft versterkt. Na haar werk als redactie- en researchassistent voor het boek ‘De inclusiemarathon’, vond ze, op professioneel vlak weliswaar, haar weg naar de wereld van diversiteit en inclusie.

hein_INC

Hein Teurlings
Financiën

Hein is onze financiële man, maar doet eigenlijk veel meer. Hij weet als geen ander dat de financiële cijfers slechts een resultaat zijn van alle operationele handelingen daarvoor en schroomt niet om die handelingen ook te verbeteren en te versimpelen. 

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven