NewBees INC.

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met team NewBees INC.

Diversiteit, Equity & Inclusie (DEI) zijn hot topics. En terecht, inclusieve werkgevers met een divers personeelsbestand trekken nieuw talent en potentiële klanten aan. Bovendien groeit het bewijs dat inclusieve teams productiever zijn en minder verloop kennen.

NewBees INC. adviseert en helpt werkgevers om DEI te integreren in hun organisatie.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees INC.? Volg ons dan op LinkedIn!

Meet team NewBees INC.

Valerie_zw_2021

Valerie van Lanschot
General Manager

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Julien Oomen

Julien Oomen
Trainer

Julien heeft jarenlange ervaring in werken met mensen met verschillende achtergronden. Hij werkt als trainer, programma manager, Man’s Circle facilitator, en ook als muzikant.

Yordi Lassooy Tekle

Yordi Lassooy Tekle
Trainer

Yordi is de co-founder van Cultuur in Harmonie. Ze werkt als adviseur, trainer, interculturele mediator en sociaal makelaar. Bij NewBees INC. begeleidt Yordi workshops zoals de deep-dive sessies.

Gita Moehadjir

Gita Moehadjir
Trainer

Gita is een communicatie trainer (actrice), speldocent (theater), auteur (leermiddelen) en gespreksleider (diversiteit/inclusie). Gita begeleidt workshops zoals de deep-dive.

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt Communicatie

Nadia is een communicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.

Portret Sacha Bouma

Sacha Bouma
Sales & acquisitie

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Ashmita Krishna Sharma

Ashmita Krishna Sharma Trainer

Ashmita heeft grote expertise in Diversiteit & Inclusie. Zij is een geoefend spreekster, consultant, trainer en panelist met ervaring zowel in het bedrijfsleven als in de publieke sector.

Theo Oudelaar

Theo Oudelaar
Adviseur

Theo zet zijn jarenlang ervaring als commercieel directeur en marketing en sales specialiste in om NewBees te ondersteunen in het realiseren van onze doelstellingen en maatschappelijke missie.

Cecile Yassa

Cecile Yassa
Stagiaire

Cecile is een enthousiaste studente in Commerciële Economie. Ze probeert zo veel mogelijk plezier uit haar leerproces bij NewBees te halen en een bijdrage te leveren in het genereren van leads voor NewBees INC.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven