NewBees NL

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met NewBees NL!

We zouden ons werk niet kunnen doen zonder alle medewerkers die “achter de schermen” bij NewBees werken. De IT- en communicatie toppers, het bestuur, de directie, de onderzoekers en business developers, onze jurist, de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de administratie en financiën van NewBees.

Graag stellen we het team van NewBees NL aan je voor.

Meet team NewBees NL

Portret Dorien Marres

Dorien Marres Operationeel Directeur

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Lanschot Coordinator New Business

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Portret Linda Rook

Linda Rook
Operationeel Coördinator

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

Portret Sacha Bouma

Sacha Bouma
Sales & acquisitie

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt Communicatie

Nadia is een communicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen Operationeel Assistent

Mariëlle ziet werken bij NewBees als een prachtige kans om mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

NadiaB-office-manager

Nadia Belhadi Office manager

Nadia is ook newbie geweest in Nederland en weet hoe het is om ergens opnieuw te beginnen. Bij NewBees ziet zij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het bieden van een plek in de maatschappij aan nieuwkomers. Je kunt alleen het beste uit mensen halen als je ze de mogelijkheid biedt om te leren en te werken.

Theo Oudelaar

Theo Oudelaar
Bestuurssecretaris

Theo zet zijn jarenlang ervaring als commercieel directeur en marketing en sales specialist in om NewBees te ondersteunen in het realiseren van onze doelstellingen en maatschappelijke missie.

Asma-Naimi

Dr. Asma Naimi
Bestuursvoorzitter

Asma is Assistant Professor in sociaal ondernemerschap en adviseur op het gebied van sociale impact. Ze richt zich op innovaties voor grote maatschappelijke uitdagingen, zoals migratie, armoede, ongelijkheid en onrechtvaardigheid. Ze combineert kennis en creativiteit om sociale verandering te creëren en is gepassioneerd over de missie van NewBees.

Leon Noorlander
Bestuurspenningmeester

Leon is adjunct-directeur van Pharos. Hiervoor was hij programmamanager bij de Rijksoverheid, onder meer verantwoordelijk voor het opzetten van het Programma Sociaal Domein. Daarvoor was hij o.a. projectleider van het team Werk en Integratie Vluchtelingen bij het Ministerie van SZW. Vanuit die rol was hij mede-initiatiefnemer van het Pharos-programma Aan De Slag, gericht op het stimuleren van vrijwilligerswerk door vluchtelingen.

Portret Hanna Zwietering

Hanna Zwietering
Toezichthouder Bestuur

Hanna is Vermogensbeheerder bij ABN AMRO Social Impact Fund. Ze helpt de sociale ondernemingsmarkt in Nederland te ontwikkelen door middel van directe aandeleninvesteringen. Hanna gelooft sterk in sociale ondernemingen als motor voor duurzame maatschappelijke ontwikkeling.

Portret Winnie Goei

Winnie Goei
Jurist

Winnie is jurist. Ze werkt voor een vakbond en draagt NewBees een warm hart toe. Ze vindt het daarom fijn dat ze vanuit haar vakgebied de organisatie kan helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven