NewBees NL

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met NewBees NL!

We zouden ons werk niet kunnen doen zonder alle medewerkers die “achter de schermen” bij NewBees werken. De IT- en communicatie toppers, het bestuur, de directie, de onderzoekers en business developers, onze jurist, de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de administratie en financiën van NewBees.

Graag stellen we het team van NewBees NL aan je voor.

Meet team NewBees NL

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen
Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Portret Dorien Marres

Dorien Marres Operationeel Directeur

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen.

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financieel Directeur

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

hein_Teurlings

Hein Teurlings
Financiën

Hein is onze financiële man, maar doet eigenlijk veel meer. Hij weet als geen ander dat de financiële cijfers slechts een resultaat zijn van alle operationele handelingen daarvoor en schroomt niet om die handelingen ook te verbeteren en te versimpelen.

Portret Linda Rook

Linda Rook
Operationeel Coördinator

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

Portret Inge Kaaijk

Inge Kaaijk
Operationeel Coördinator (Noord Holland)

Inge gelooft sterk in de kracht van de diversiteit van de NewBees teams die bruggen slaan tussen lokale organisaties en nieuwkomers in de regio.

Sascha Carabain

Sascha Carabain
Business Manager

Sascha helpt graag organisaties te professionaliseren en draagt graag bij tot ontwikkeling van talent zodat mensen een zinvoller en meer vervuld leven kunnen leiden.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen Operationeel Assistent

Mariëlle ziet werken bij NewBees als een prachtige kans om mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

NadiaB-office-manager

Nadia Belhadi
Office manager

Nadia is ook newbie geweest in Nederland en weet hoe het is om ergens opnieuw te beginnen. Bij NewBees ziet zij de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het bieden van een plek in de maatschappij aan nieuwkomers. Je kunt alleen het beste uit mensen halen als je ze de mogelijkheid biedt om te leren en te werken.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt Communicatie

Nadia is een communicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.

Lotte van de Veer

Lotte van der Veer Stagiaire

Lotte gelooft in het leren van en met elkaar,  daarom waardeert ze de kans om in een diverse omgeving te werken en bij te dragen aan een inclusieve samenleving.

Portret Winnie Goei

Winnie Goei
Jurist

Winnie is jurist. Ze werkt voor een vakbond en draagt NewBees een warm hart toe. Ze vindt het daarom fijn dat ze vanuit haar vakgebied de organisatie kan helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven