NewBees NL

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met NewBees NL!

We zouden ons werk niet kunnen doen zonder alle medewerkers die “achter de schermen” bij NewBees werken. De IT- en communicatie toppers, het bestuur, de directie, de onderzoekers en business developers, onze jurist, de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de administratie en financiën van NewBees.

Graag stellen we het team van NewBees NL aan je voor.

Meet team NewBees NL

Portret Dorien Marres

Dorien Marres Operationeel Directeur

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Lanschot Coordinator New Business

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Portret Linda Rook

Linda Rook
Operationeel Coördinator

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

Portret Sacha Bouma

Sacha Bouma
Sales & acquisitie

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt Marketing & Communicatie

Nadia is een marketingcommunicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze gebruikt graag haar verworven vaardigheden en expertise om werk te doen dat ertoe doet.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen Operationeel Assistent

Mariëlle ziet werken bij NewBees als een prachtige kans om mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

Abdou Alassade

Abdou Alassade Filmmaker

Abdu heeft 27 jaar werkervaring als journalist, onderzoeker, schrijver en in televisiewerk.
Hij vindt dat een film de beste manier is om de boodschap gemakkelijk over te brengen. Zijn droom is om de stem van de stemlozen te leveren.

Portret Essam Alsaloum

Essam Alsaloum
IT Team

Essam is een ervaren IT-professional. Hij is blij om zijn talent te kunnen inzetten, zodat meer nieuwkomers de kans krijgen hun weg in dit land te vinden.

Adil_ITTeam

Adil Ablimit
IT Developer

Adil is een junior web developer. Als nieuwkomer in Nederland hoopt hij andere nieuwkomers te kunnen helpen met zijn ervaringen.

Mohammad_al_najar

Mohammad Al Najar
IT Developer

Webontwikkeling is voor Mohammad niet alleen het schrijven van code. Het is communiceren en goed werken in een team, nieuwsgierig zijn en openstaan voor kritiek, problemen oplossen en nooit stoppen met leren

Portret Andrew Trythall

Andrew Trythall Toezichthoudend Bestuur

Innovatie en productdesign zijn wat Andrew in een notendop omschrijft. Het gaat hem erom informatie te verzamelen over hoe dingen beter kunnen. Andrew werkt al vanaf het allereerste begin bij NewBees.

Portret Hanna Zwietering

Hanna Zwietering
Toezichthoudend Bestuur

Hanna is een impact belegger en heeft zich aangesloten bij NewBees omdat zij van mening is dat inclusiviteit van fundamenteel belang is voor een evenwichtige economie.

Portret Mireille Goos

Mireille Goos
Toezichthoudend Bestuur

Mireille heeft zich bij NewBees aangesloten in het toezichthoudend bestuur omdat ze gelooft dat iedereen zichzelf kan overstijgen wanneer ze hun talenten gebruiken.

Portret Winnie Goei

Winnie Goei
Jurist

Winnie is jurist. Ze werkt voor een vakbond en draagt NewBees een warm hart toe. Ze vindt het daarom fijn dat ze vanuit haar vakgebied de organisatie kan helpen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top