NewBees NL

NewBees locatie Amsterdam

Maak kennis met NewBees NL!

We zouden ons werk niet kunnen doen zonder alle medewerkers die “achter de schermen” bij NewBees werken. De IT- en communicatie toppers, het bestuur, de directie, de onderzoekers en business developers, onze jurist, de collega’s die verantwoordelijk zijn voor de administratie en financiën van NewBees.

Graag stellen we het team van NewBees NL aan je voor.

Meet team NewBees NL

Portret Dorien Marres

Dorien Marres Operationeel Directeur

Dorien heeft uitgebreide ervaring op het gebied van mensenrechten en vluchtelingen. Ze gelooft dat werk mensen in staat stelt om zich een waardevolle toevoeging aan de maatschappij te voelen.

Portret Annemiek Dresen

Annemiek Dresen Oprichter & Directeur

Annemiek heeft NewBees opgericht omdat zij van mening is dat een inclusieve samenleving begint met samenwerken. Sociale innovatie en inclusie zijn haar belangrijkste drijfveren.

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Landschot Business Developer

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Portret Rob Schipper

Rob Schipper
Financiën

Rob helpt ons het verhaal achter de cijfers te laten begrijpen. Met een holistische benadering is hij ervan overtuigd dat verbindingen met mensen de basis vormen voor succes.

Portret Arzu Dinler

Arzu Dinler
Stagiaire Finance

Arzu leert graag van nieuwe culturen en nieuwe kansen. Omdat zowel haar dochter als Arzu vier jaar geleden veel hebben gehad aan het netwerk van NewBees, vindt Arzu het buitengewoon zinvol om nu te kunnen helpen, verbinden en bijdragen aan het leven van newbees.

Portret Iris Timmermans

Iris Timmermans
Marketing & Communicatie

Iris zet haar kennis als communicatie-specialist graag in voor missies waar zij in gelooft. Een samenleving waarin gelijkwaardigheid en talent centraal staat, past daar volledig bij. Iris heeft zich de afgelopen jaren via verschillende organisaties ingezet voor vluchtelingen en nieuwkomers.

Portret Nadia Schoenzwytt

Nadia Schoenzwytt
Marketing & Communicatie

Nadia is een marketingcommunicatie specialist met ervaring in de internationale zakenwereld. Ze wil graag haar verworven vaardigheden en expertise nu gebruiken om werk te doen dat ertoe doet. Ze is resultaatgericht, leergierig, proactief met een hands-on spirit en een goed gevoel voor humor.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen Onderzoeker & projectassistent

Onderzoekstage lopen bij NewBees ziet Mariëlle als een prachtige kans om werkervaring op te doen en daarbij mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

Portret Sacha Bouma

Sacha Bouma
Sales & acquisitie

Sacha is enthousiast en leergierig. Ze richt zich graag op toekomstige mogelijkheden voor een persoon, om hen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Remona Johannes

Rémona Johannes Workshop ontwikkelaar

Rémona zoekt naar mooie kwaliteiten in de mensen die ze ontmoet. Zij creëert graag mogelijkheden om die kwaliteiten tot bloei te brengen. Zij zet zich hiervoor enthousiast in bij NewBees.

Portret Essam Alsaloum

Essam Alsaloum
IT Team

Essam is een ervaren IT-professional. Hij is blij om zijn talent te kunnen inzetten, zodat meer nieuwkomers de kans krijgen hun weg in dit land te vinden.

Adil_ITTeam

Adil Ablimit
IT Team

Adil is een junior web developer. Als nieuwkomer in Nederland hoopt hij andere nieuwkomers te kunnen helpen met zijn ervaringen.

Portret Hanna Zwietering

Hanna Zwietering
Toezichthoudend Bestuur

Hanna is een impact belegger en heeft zich aangesloten bij NewBees omdat zij van mening is dat inclusiviteit van fundamenteel belang is voor een evenwichtige economie.

Portret Mireille Goos

Mireille Goos
Toezichthoudend Bestuur

Mireille heeft zich bij NewBees aangesloten in het toezichthoudend bestuur omdat ze gelooft dat iedereen zichzelf kan overstijgen wanneer ze hun talenten gebruiken.

Portret Winnie Goei

Winnie Goei
Jurist

Winnie is jurist. Ze werkt voor een vakbond en draagt NewBees een warm hart toe. Ze vindt het daarom fijn dat ze vanuit haar vakgebied de organisatie kan helpen.

Portret Peter Mohnen

Peter Mohnen
Online Marketeer

Peter is een online marketeer die op een zinvolle manier een bijdrage wil leveren aan de samenleving en zich daarom bij NewBees heeft aangesloten.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top