NewBees Nijmegen

NewBees locatie Arnhem

Woon je in Nijmegen?
Maak kennis met Team NewBees Nijmegen!

Sinds 2021 zijn wij actief in Nijmegen. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Services voor nieuwkomers in Nijmegen

Direct Meedoen

Het doel van dit project is om een bepaald aantal personen die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne naar werk te begeleiden.

Ons team zal hen matchen volgens de stappen van het NewBees traineeship.

Tijdens dit proces verzamelen we informatie over onze onderzoeksvragen.

FLYER MET INFORMATIE

Ben je nieuw in Nederland en afkomstig uit Oekraïne? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen over wonen en werken in Nederland. In deze flyer vind je nuttige links en informatie.

Wil je meer weten over het project? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Nijmegen

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen
Operationeel Assistent

Mariëlle ziet werken bij NewBees als een prachtige kans om mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

Yana_zw

Yana Tikan

Yana kwam in 2022 naar Nederland. Ze is een expert in interculturele communicatie, enthousiast over het verkennen van culturen, en staat te popelen om nieuwkomers te helpen hun weg te vinden in een diverse samenleving.

Lina-Oleksiienko

Lina Oleksiienko

Geboren in Oekraïne en nu bij NewBees aan de slag bij het project ‘Direct Meedoen’, weet Lina als geen ander hoe belangrijk het is om je welkom te voelen in een ander land. Zij doet haar best om mensen te helpen hun weg in Nederland te vinden. Succesverhalen inspireren haar en geven haar motivatie om door te gaan.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven