NewBees Nijmegen

NewBees locatie Arnhem

Woon je in Nijmegen?
Maak kennis met Team NewBees Nijmegen!

Sinds 2021 zijn wij actief in Nijmegen. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Services voor nieuwkomers in Nijmegen

MDT Nijmegen

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar in Nijmegen die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Nijmegen opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar? Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen? En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving? Leuk! NewBees Nijmegen helpt je graag bij het vinden van een traineeship.

Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt. Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Zorg Traineeship

Met ondersteuning van het Platform Nieuwkomers & Werk heeft NewBees de Zorg Traineeship ontwikkeld.

Hiermee matchen wij nieuwkomers met interesse of ervaring in de zorg aan een traineeship waardoor zij:

    • Praktische werkervaring opdoen bij een lokale zorginstelling;
    • Hun Nederlandse taal verbeteren;
    • Hun netwerk vergroten in de zorgsector;
    • De mogelijkheid krijgen om betaald aan de slag als verzorgende IG te gaan of een passend onderwijstraject te volgen richting verzorgende IG (verzorgende voor de individuele gezondheidszorg).

Meedoen zonder inburgering

Het doel van dit project is om een bepaald aantal personen die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne naar werk te begeleiden.

Ons team zal hen matchen volgens de stappen van het NewBees traineeship.

Tijdens dit proces verzamelen we informatie over onze onderzoeksvragen.

FLYER MET INFORMATIE

Ben je nieuw in Nederland en afkomstig uit Oekraïne? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen over wonen en werken in Nederland. In deze flyer vind je nuttige links en informatie.

Wil je meer weten over het project? Klik op de button hieronder.

 

Meet team NewBees Nijmegen

Chris Nijmegen

Chris Vernooij
Coördinator

Met zijn luisterend oor, enthousiasme en open blik koppelt Chris Newbies aan een mooie werkervaring. Werken is een belangrijke stap in integratie in de samenleving en Chris gelooft dat het nieuwkomers in hun kracht zet.

Portret Mariëlle Truijen

Mariëlle Truijen Operationeel Assistent

Mariëlle ziet werken bij NewBees als een prachtige kans om mee te helpen aan het creëren van een inclusieve samenleving. Begrip hebben voor elkaar en het openstaan om van elkaar te leren vind Mariëlle hierin heel belangrijk.

Maria_Team_Nijmegen

Maria Pessoa
Stagiaire

Maria studeert International Social Work. Met haar stage bij NewBees team Nijmegen wil ze het integratieproces van nieuwkomers vergemakkelijken en hen de middelen geven om hun dromen te volgen.

Yana_zw

Yana Tikan

Yana kwam in 2022 naar Nederland. Ze is een expert in interculturele communicatie, enthousiast over het verkennen van culturen, en staat te popelen om nieuwkomers te helpen hun weg te vinden in een diverse samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven