NewBees Nijmegen

NewBees locatie Arnhem

Woon je in Nijmegen?
Maak kennis met Team NewBees Nijmegen!

Sinds 2021 zijn wij actief in Nijmegen. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Services voor nieuwkomers in Nijmegen

MDT Nijmegen

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar in Nijmegen die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Nijmegen opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar? Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen? En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving? Leuk! NewBees Nijmegen helpt je graag bij het vinden van een traineeship.

Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt. Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Nijmegen

Chris Nijmegen

Chris Vernooij
Coördinator Nijmegen

Met zijn luisterend oor, enthousiasme en open blik koppelt Chris Newbies aan een mooie werkervaring. Werken is een belangrijke stap in integratie in de samenleving en Chris gelooft dat het nieuwkomers in hun kracht zet.

Fatema Alnumairi
Matcher

Fatema woont sinds 2 jaar in Nederland.  Gandhi zei: “de beste manier om jezelf te vinden, is jezelf te verliezen in dienst van anderen”.  Fatema voelt zich tevreden als ze mensen helpt en ze gelukkig ziet.

fairoz

Fairoz Al-Wrafy
Matcher

Fairoz is in 2019 naar Nederland gekomen. Ze helpt mensen heel graag, vooral nieuwkomers zoals zijzelf . Daarom wordt zij blij van haar werk als matcher bij NewBees.

Nazir

Nazir Ahmad
Matcher

Nazir vindt het belangrijk om naar mensen te luisteren en hun mogelijkheden en talenten te ontdekken. Hij houdt van werken met mensen, gaat graag uitdaging aan en wordt enthousiast als hij iemand kan helpen.

Ahmad_Nijmegen

Ahmad Ward
Matcher

Ahmad kwam twee jaar geleden naar Nederland. Hij vindt het werk als matcher bij NewBees erg interessant. Het is ook een mooie kans om werkervaring te krijgen en om te integreren in de Nederlandse samenleving.

Yana_zw

Yana Tikan
Matcher

Yana kwam in 2022 naar Nederland. Ze is een expert in interculturele communicatie, enthousiast over het verkennen van culturen, en staat te popelen om nieuwkomers te helpen hun weg te vinden in een diverse samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top