NewBees Nijmegen

NewBees locatie Arnhem

Woon je in Nijmegen?
Maak kennis met Team NewBees Nijmegen!

Sinds 2021 zijn wij actief in Nijmegen. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Services voor nieuwkomers in Nijmegen

MDT Nijmegen

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar in Nijmegen die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Nijmegen opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar? Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen? En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving? Leuk! NewBees Nijmegen helpt je graag bij het vinden van een traineeship.

Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt. Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Zorg Traineeship

Met ondersteuning van het Platform Nieuwkomers & Werk heeft NewBees de Zorg Traineeship ontwikkeld.

Hiermee matchen wij nieuwkomers met interesse of ervaring in de zorg aan een traineeship waardoor zij:

    • Praktische werkervaring opdoen bij een lokale zorginstelling;
    • Hun Nederlandse taal verbeteren;
    • Hun netwerk vergroten in de zorgsector;
    • De mogelijkheid krijgen om betaald aan de slag als verzorgende IG te gaan of een passend onderwijstraject te volgen richting verzorgende IG (verzorgende voor de individuele gezondheidszorg).

Meedoen zonder inburgering

Het doel van dit project is om een bepaald aantal personen die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne naar werk te begeleiden.

Ons team zal hen matchen volgens de stappen van het NewBees traineeship.

Tijdens dit proces verzamelen we informatie over onze onderzoeksvragen.

FLYER MET INFORMATIE

Ben je nieuw in Nederland en afkomstig uit Oekraïne? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen over wonen en werken in Nederland. In deze flyer vind je nuttige links en informatie.

Wil je meer weten over het project? Klik op de button hieronder.

 

Meet team NewBees Nijmegen

Chris Nijmegen

Chris Vernooij
Coördinator Nijmegen

Met zijn luisterend oor, enthousiasme en open blik koppelt Chris Newbies aan een mooie werkervaring. Werken is een belangrijke stap in integratie in de samenleving en Chris gelooft dat het nieuwkomers in hun kracht zet.

Fatema Alnumairi
Matcher

Fatema woont sinds 2 jaar in Nederland.  Gandhi zei: “de beste manier om jezelf te vinden, is jezelf te verliezen in dienst van anderen”.  Fatema voelt zich tevreden als ze mensen helpt en ze gelukkig ziet.

Nazir

Nazir Ahmad
Matcher

Nazir vindt het belangrijk om naar mensen te luisteren en hun mogelijkheden en talenten te ontdekken. Hij houdt van werken met mensen, gaat graag uitdaging aan en wordt enthousiast als hij iemand kan helpen.

Layla

Layla Hichar
Matcher

Layla is in 2002 uit Marokko naar Nederland gekomen. Zij heeft gestudeerd voor administratie medewerker en is ook kapper. Layla werkt graag als Matcher bij NewBees want zij vindt het heel leuk om naar andere mensen te luisteren en ondersteunt graag nieuwkomers bij hun eerste stappen in Nederland.

Yana_zw

Yana Tikan
Matcher

Yana kwam in 2022 naar Nederland. Ze is een expert in interculturele communicatie, enthousiast over het verkennen van culturen, en staat te popelen om nieuwkomers te helpen hun weg te vinden in een diverse samenleving.

Maria_Team_Nijmegen

Maria Pessoa
Stagiaire

Maria studeert International Social Work. Met haar stage bij NewBees team Nijmegen wil ze het integratieproces van nieuwkomers vergemakkelijken en hen de middelen geven om hun dromen te volgen.

Wessel-Hegger

Wessel Hegger
Stagiaire

Wessel studeert International Social Work. Hij wil zijn kennis gebruiken om nieuwkomers te ondersteunen bij het verwerkelijken van hun dromen. Hij hoopt bij NewBees praktijkervaring op te doen om te groeien als professional.

 

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top