NewBees Rotterdam

NewBees locatie Rotterdam

Woon je in Rotterdam?
Maak kennis met Team NewBees Rotterdam!

Sinds 2020 zijn wij actief in Rotterdam. Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Ons team staat voor je klaar. ​

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Rotterdam? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Rotterdam

MDT Rotterdam

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Rotterdam die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we MDT Rotterdam opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In Rotterdam en omstreken verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de B1-route. Deze activiteiten sluiten naadloos aan bij het taalonderwijs van NLTraining.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de buurt van Rotterdam? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Rotterdam

Portret Valerie van Landschot

Valerie van Lanschot
Coördinator Rotterdam

Valerie is energiek, positief en houdt ervan mensen te verbinden. Ze is van mening dat een focus op talent zowel nieuwkomers als de Nederlandse samenleving in het algemeen ten goede kan komen.

Helen Zehaye
Matcher

Helen ziet graag mensen samenwerken, ongeacht hun achtergrond. Ze gelooft dat iedereen talent heeft en wil niets lievers dan dit talent koppelen aan de juiste werkgevers.

Portret Nagham Farwati

Nagham Farwati
IT team, Matcher Rotterdam

Nagham, geboren in Raqa, Syrië, wil graag nieuwkomers zoals zij helpen hun weg te vinden in Nederland. Ze vindt dat iedereen talent heeft en zou moeten kunnen doen waar ze van houden.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top