NewBees West-Friesland

NewBees locatie Arnhem

Woon je in de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik of Stede Broec?

Maak kennis met Team NewBees West-Friesland!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan, een plek in onze samenleving.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees? Volg ons dan op Facebook.

Services voor nieuwkomers in West-Friesland

MDT West-Friesland

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar in de regio West-Friesland die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor deze jonge nieuwkomers hebben we MDT West-Friesland opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik, en Stede Broec, verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de B1-route en in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio West-Friesland? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees West-Friesland

Desiree_zw

Désirée Biermans Coördinator West-Friesland

Désirée vindt het heel leuk om voor mensen te werken die uit verschillende landen komen. Vooral wanneer deze contacten gesprekken zijn van mens tot mens. Nieuwkomers zijn voor haar een doelgroep met veel potentie.

Demelash

Demelash Mersa

In de Ethiopische samenleving waarin Demelash leefde en werkte, is iedereen van elkaar afhankelijk. Dat dit in Nederland anders is, heeft hij zelf ervaren. Het is daarom zijn droom om nieuwkomers verbonden te laten voelen in de Nederlands samenleving.

Racha

Racha Armusch

Racha wil graag nieuwkomers begeleiden bij het vinden van hun plek in de Nederlandse samenleving. Ze hoopt hen te motiveren om werk te vinden dat past bij hun capaciteiten. Racha doet dit werk met veel plezier.

Joris

Joris Dudink

Na een aantal jaren in India gewoond te hebben, is Joris in 2021 teruggekeerd naar Nederland. Joris ontmoet graag mensen met verschillende achtergronden. Voor hem is het belangrijk dat mensen zich gewaardeerd voelen in hun woonomgeving. Hier draagt hij graag aan bij.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven