NewBees West-Friesland

Woon je in de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik of Stede Broec?

Maak kennis met Team NewBees West-Friesland!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan, een plek in onze samenleving.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees? Volg ons dan op Facebook.

Services voor nieuwkomers in West-Friesland

MDT West-Friesland

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 29 jaar in de regio West-Friesland die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor deze jonge nieuwkomers hebben we MDT West-Friesland opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 Inburgering

In de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Medemblik, en Stede Broec, verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de B1-route en in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio West-Friesland? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees West-Friesland

Demelash

Demelash Mersa
Coördinator

In de Ethiopische samenleving waarin Demelash leefde en werkte, is iedereen van elkaar afhankelijk. Dat dit in Nederland anders is, heeft hij zelf ervaren. Het is daarom zijn droom om nieuwkomers verbonden te laten voelen in de Nederlands samenleving.

Ana Laura Padilla Harerra

Ana Laura Padilla Harerra

Ana wil een samenleving waar mensen hun doelen en dromen kunnen bereiken. Ze is ervan overtuigd dat je dit het beste kunt realiseren door elkaar te helpen.

oreen-west-friesland

Oreen Hussein

Oreen komt uit Syrië en spreekt zowel Koerdisch als Arabisch. Ze doet voor het eerst vrijwilligerswerk en is erg blij met dit werk. Ze houdt ervan om onder de mensen te zijn en hen te helpen integreren in de samenleving.

wafa - west-friesland

Wafa Ali

Wafa komt uit een samenleving die qua taal en cultuur totaal anders is dan de Nederlandse. Zij gelooft dat hoe meer je leert over de taal, cultuur en tradities van het land waar je komt te wonen, hoe sneller de integratie met de samenleving zal zijn.

 
Nabil-West-Friesland

Nabil BinSumaidea

Nabil is van mening dat aanpassingsvermogen een sleutelrol speelt bij nieuwkomers. Wanneer nieuwkomers het vermogen hebben zich aan te passen, zal het integratieproces in elke nieuwe samenleving tot een gemakkelijk en plezierig proces maken.

Onze partners in West-Friesland:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven