NewBees West-Friesland

NewBees locatie Arnhem

Woon je in de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broeck?

Maak kennis met Team NewBees West-Friesland!

Ook hier bereiden wij nieuwkomers voor op een baan, een plek in onze samenleving.

Meer weten over NewBees? Ons team staat voor je klaar. Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees? Volg ons dan op Facebook.

Services voor nieuwkomers in West-Friesland

MDT West-Friesland

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar in de regio West-Friesland die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor deze jonge nieuwkomers hebben we MDT West-Friesland opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

 Inburgering

In de regio West-Friesland waaronder gemeenten Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broeck, verzorgt NewBees participatieactiviteiten in de B1-route en in de Z-route.

Ben je aan het inburgeren en woon je in de regio West-Friesland? Dan meldt jouw contactpersoon bij de gemeente je vanzelf aan. Wil je meer weten over NewBees inburgeringsactiviteiten ? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees West-Friesland

Desiree_zw

Désirée Biermans
Regiocoördinator West-Friesland

Désirée vindt het heel leuk om voor mensen te werken die uit verschillende landen komen. Vooral wanneer deze contacten gesprekken zijn van mens tot mens. Nieuwkomers zijn voor haar een doelgroep met veel potentie.

Portret Linda Rook

Linda Rook
Operationeel Coördinator

Linda denkt graag in kansen. Mensen verbinden met de juiste plaats kan een groot verschil maken. Het is een win-win voor de nieuwkomer en de Nederlandse samenleving.

Demelash

Demelash Mersa
Matcher

In de Ethiopische samenleving waarin Demelash leefde en werkte, is iedereen van elkaar afhankelijk. Dat dit in Nederland anders is, heeft hij zelf ervaren. Het is daarom zijn droom om nieuwkomers verbonden te laten voelen in de Nederlands samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar top