NewBees Zaanstad

NewBees locatie Zaanstad

Woon je in Zaanstad?
Maak kennis met Team NewBees Zaanstad!

Sinds 2016 zijn wij actief in Zaanstad. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Zaanstad voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Zaanstad? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Zaanstad

MDT Zaanstad

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Zaanstad tussen de 17 en 29 jaar die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Zaanstad opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar?
Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen?
En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving?
Leuk!
NewBees Zaanstad helpt je graag bij het vinden van een traineeship. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt.

Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Zaanstad

Manal Janbeh

Manal Janbeh
Coördinator

Volgens Manal heeft iedereen een unieke persoonlijkheid. Zij ziet NewBees als de juiste plek om de nieuwkomers te ondersteunen om hun talenten te ontdekken en een eerste stap te zetten richting hun plek in de maatschappij.
Portret Shatha Tamim

Shatha Tamim

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

Mirjam Antaki

Mirjam Antaki

Mirjam krijgt energie van het communiceren met mensen. Zij is heel sociaal, heeft contact met mensen van diverse leeftijden, achtergronden en culturen en gaat makkelijk met iedereen om. Zij is leergierig en neemt haar werk zeer serieus.
Khaled Alkhaled

Khaled Alkhaled

Khaled is een communicatiespecialiste. Hij gelooft dat mensen creatief zijn en talent hebben, ongeacht waar zij vandaan komen. Zo ook nieuwkomers die een zee aan divers talent naar Nederland brengen en een oceaan van creatieve mogelijkheden bieden.
Leoniek Veldhuis

Leoniek Veldhuis

Leoniek geniet van het talent, de gedrevenheid en de diversiteit van het NewBees team en de deelnemers aan de NewBees programma’s. Ooit was ze bankier, nu zet zij haar kennis en ervaring vrijwillig in om nieuwkomers te ondersteunen om zich thuis te voelen en hun plek te vinden in de Nederlandse samenleving. 
Sliman Almobark

Sliman Almobark

Sliman is een kunstenaar. Zijn uitdaging is om nieuwe medelanders op een creatieve manier wegwijs te maken. NewBees is de plek waar een nieuw en spannend begin tot iets moois wordt gemaakt.

Mina Lemtalsi

Mina is een duizendpoot die al jaren in de hulpverlening zit. Zij bruist van de creatieve ideeën voor nieuwkomers. Zij helpt mensen graag met het behalen van hun doelen en gebruikt haar passie voor de menselijke brein en haar liefde voor de mens om nieuwkomers te begrijpen en te ondersteunen.

Onze partners in Zaanstad:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven