NewBees Zaanstad

NewBees locatie Zaanstad

Maak kennis met Team NewBees Zaanstad!

Sinds 2016 zijn wij actief in Zaanstad. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Zaanstad voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Benieuwd wat NewBees voor jou kan betekenen? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Zaanstad? Volg ons dan op Facebook!

Projecten voor nieuwkomers in Zaanstad

ProSocial Zaanstad

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Zaanstad die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor nieuwkomers tussen de 17 en 27 jaar hebben we ProSocial Zaanstad opgezet! Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo

Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag een van onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

Meet team NewBees Zaanstad

Portret Inge Kaaijk

Inge Kaaijk
Coördinator Zaanstad

Geboren en getogen in Zaanstad, gelooft Inge sterk in de voordelen van het verbinden van lokale bedrijven en nieuwkomers in de regio. Haar motto: dromen werken niet tenzij jij dat doet.

Portret Shatha Tamim

Shatha Tamim
Matcher Zaanstad

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

Portret Gert Schouten

Gert Schouten
Matcher Zaanstad

Gert is een bekende ‘Zaankanter’ die heeft besloten dat hij zijn netwerk wil inzetten voor ‘matches that matter’ in zijn woonplaats Zaandam.

Portret Zuleyha

Zuleyha
Matcher Zaanstad

Volgens Zuleyha heeft iedereen een talent of een droom, ze kijkt ernaar uit om als matcher te helpen deze waar te maken. 

Manal Janbeh

Manal Janbeh
Matcher Zaanstad

Volgens Manal heeft iedereen een unieke persoonlijkheid. Volgens haar is NewBees is de juiste plek om de mensen te helpen hun talenten te ontdekken en hen de kans te geven om de eerste stap te zetten.
Ellen Malay

Ellen Maley
Matcher Zaanstad

Ellen is een evenwichtig en creatieve administrator die ervan houd van mensen in verbinding te brengen. Ze gelooft dat liefde voor elkaar de hoeksteen voor een gezonde maatschappij is, en dat voert ze graag uit door NewBees.

Register for our newsletter

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Scroll naar top