NewBees Zaanstad

NewBees locatie Zaanstad

Woon je in Zaanstad?
Maak kennis met Team NewBees Zaanstad!

Sinds 2016 zijn wij actief in Zaanstad. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Zaanstad voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Zaanstad? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Zaanstad

MDT Zaanstad

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Zaanstad tussen de 17 en 30 jaar die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Zaanstad opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

 

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar?
Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen?
En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving?
Leuk!
NewBees Zaanstad helpt je graag bij het vinden van een traineeship. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt.

Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Zaanstad

Manal Janbeh

Manal Janbeh
Coördinator

Volgens Manal heeft iedereen een unieke persoonlijkheid. Zij ziet NewBees als de juiste plek om de nieuwkomers te ondersteunen om hun talenten te ontdekken en een eerste stap te zetten richting hun plek in de maatschappij.
Portret Shatha Tamim

Shatha Tamim

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

Mirjam Antaki

Mirjam Antaki

Mirjam krijgt energie van het communiceren met mensen. Zij is heel sociaal, heeft contact met mensen van diverse leeftijden, achtergronden en culturen en gaat makkelijk met iedereen om. Zij is leergierig en neemt haar werk zeer serieus.
Noor Chadid

Noor Chahid

Noor wil graag mensen laten meedoen aan de Nederlandse samenleving, want iedereen heeft talent en kan iets betekenen voor Nederland. Zolang de motivatie, passie en ambitie er zijn, kunnen we alles bereiken.
Fatina-Mahealiah

Fatina Mahealiah

Fatina gelooft in diversiteit en inclusie. Zij is ervan overtuigd dat Iedereen unieke ervaringen en perspectieven heeft, een reeks van diverse vaardigheden, talenten en ambities die de samenleving alleen naar kan verrijken. 
Khaled Alkhaled

Khaled Alkhaled

Khaled is een communicatiespecialiste. Hij gelooft dat mensen creatief en groots zijn, ongeacht waar zij vandaan komen. Nieuwkomers brengen naar Nederland een zee aan talenten en bieden een oceaan van creatieve mogelijkheden.

Onze partners in Zaanstad:

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven