NewBees Zaanstad

NewBees locatie Zaanstad

Woon je in Zaanstad?
Maak kennis met Team NewBees Zaanstad!

Sinds 2016 zijn wij actief in Zaanstad. Ook hier bereiden wij nieuwkomers in Zaanstad voor op een baan: op een plek in onze samenleving.

Wil je meer weten over NewBees? Onze coördinator en matchers staan voor je klaar.

Wil je op de hoogte blijven van updates van NewBees Zaanstad? Volg ons dan op Facebook!

Services voor nieuwkomers in Zaanstad

MDT Zaanstad

NewBees verwelkomt alle nieuwkomers in Zaanstad tussen de 17 en 27 jaar die op zoek zijn naar een plek om hun talent in te zetten. Speciaal voor jonge nieuwkomers hebben we MDT Zaanstad opgezet. Dit traineeship is onderdeel van Maatschappelijke Diensttijd.

Maatschappelijke diensttijd logo


Meer weten? Klik hier voor de projectpagina, of vraag onze matchers om meer informatie.

Direct aanmelden via ons systeem kan natuurlijk ook!

NewBees Traineeship

Ben je ouder dan 27 jaar?
Wil jij de Nederlandse arbeidsmarkt leren kennen?
En je ervaring inzetten in een Nederlandse werkomgeving?
Leuk!
NewBees Zaanstad helpt je graag bij het vinden van een traineeship. Ongeacht waar je vandaan komt, waar je naartoe wil, je kennis van de Nederlandse taal. En of je wel of geen werkervaring hebt.

Wil je meer weten over NewBees Traineeship? Klik op de button hieronder.

Meedoen zonder inburgering

Het doel van dit project is om een bepaald aantal personen die gevlucht zijn vanwege de oorlog in Oekraïne naar werk te begeleiden.

NewBees Zaanstad zal hen matchen volgens de stappen van het NewBees traineeship.

Tijdens dit proces verzamelen we informatie over onze onderzoeksvragen.

 

FLYER MET INFORMATIE

Ben je nieuw in Nederland en afkomstig uit Oekraïne? Dan heb je waarschijnlijk veel vragen over wonen en werken in Nederland. In deze flyer vind je nuttige links en informatie.

Wil je meer weten over het project? Klik op de button hieronder.

Meet team NewBees Zaanstad

Manal Janbeh

Manal Janbeh
Coördinator

Volgens Manal heeft iedereen een unieke persoonlijkheid. Zij ziet NewBees als de juiste plek om de nieuwkomers te ondersteunen om hun talenten te ontdekken en een eerste stap te zetten richting hun plek in de maatschappij.
Portret Shatha Tamim

Shatha Tamim

Shatha gelooft dat het voordelig is voor nieuwkomers om betrokken te zijn bij hun gemeenschap. Ze ziet NewBees als een organisatie die bruggen bouwt die mensen met elkaar verbindt.

Natalja

Natalia Smits-Kulichenko
Coördinator project Oekraïne

Geboren in de Oekraïne en geworteld in Zaanstad wil Natalia met hart en ziel haar landgenoten, getroffen door het oorlog in de Oekraïne, helpen hun pijn te verzachten en snel de sociale bruggen bouwen voor de participatie in Nederland.
Mirjam Antaki

Mirjam Antaki

Mirjam krijgt energie van het communiceren met mensen. Zij is heel sociaal, heeft contact met mensen van diverse leeftijden, achtergronden en culturen en gaat makkelijk met iedereen om. Zij is leergierig en neemt haar werk zeer serieus.
Sayde Gerges

Sayde Gerges

“Leren put de geest nooit uit” (Leonardo da Vinci). Een passie om te leren en talent te ontwikkelen helpt Sayde om betrokken, gemotiveerd en gedreven te blijven. Zij werkt graag bij NewBees, met talentvolle mensen uit verschillende culturen die ze helpt om hun weg te vinden in de Nederlandse samenleving.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven