Workshops

Bij NewBees geven we verschillende workshops. Aan newbies, als onderdeel van de traineeship. Maar ook aan bedrijven én gemeenten over een inclusieve werkvloer. Daarnaast organiseren we met regelmaat webinars, of doen we mee met die van onze partners.

Klik op de workshop waar je meer over wilt weten, of meld je aan voor een van de webinars.

Workshops voor newbies

Als newbie volg je de workshop in je eigen stad, samen met mede-nieuwkomers. We geven je tips en informatie, en je leert belangrijke vaardigheden. Zoals bijvoorbeeld jezelf presenteren in een ingewikkelde situaties.

NewBees_inc_workshops

NewBees Inc. adviseert werkgevers en biedt oplossingen voor een inclusieve werkvloer. Want inclusieve organisaties, waar werknemers zich thuis voelen, zijn productiever, creatiever en succesvoller.

Agenda webinars

Momenteel staan er geen webinars op de planning. 

Webinars terugkijken

Afgelopen tijd zijn we bij veel webinars aangehaakt om daar te vertellen over onze ervaring en expertise over een inclusieve samenleving. Bekijk hier een aantal van deze webinars terug:

Webinar Divosa: Traineeship voor statushouders

Datum: 18 december 2020
Georganiseerd door: Divosa

Het ministerie van SZW organiseerde zes online bijeenkomsten over de resultaten van de onderzoeken naar ‘bestaande werkwijzen’ die vooruitlopen op de invoering van de nieuwe Wet inburgering. Eén van de bijeenkomsten ging over het onderzoek door Impact institute en Newbees met de gemeente Zaanstad naar een traineeship voor statushouders.

Bekijk de webinar hier via YouTube terug.

Webinar Divosa NewBees
Webinar: Innovatief aanbesteden en maatschappelijke organisaties nieuwe Wet inburgering

Datum: 19 november 2020
Georganiseerd door: OpenEmbassy

Tijdens de webinar geven we antwoord op o.a. de volgende vragen: Welke plek krijgen lokale maatschappelijke initiatieven in het nieuwe inburgeringsaanbod per 2022? Hoe zorg je dat hun kennis en expertise niet verloren gaat? Welke mogelijkheden zijn er voor innovatief aanbesteden?

Webinar: Resultaat telt, Impact Meten

Datum: 30 juni 2020
Georganiseerd door: Social Finance NL

Hoe zorg je dat je daadwerkelijke resultaten behaalt met je maatschappelijke project? Social Finance NL presenteert: de Resultatenradar. Deze nieuwe methode helpt maatschappelijke initiatieven resultaatgerecht te werken. In het rapport ‘ Resultaat Telt’ worden pioniers op het gebied van resultaatgericht werken langs de lat van de Resultatenradar gelegd. Benieuwd wat hun geheimen zijn? In deze webinar komen o.a. Annemiek Dresen (NewBees), Joost Sneller (Tweede Kamerlid) en Jeffrey Liebman (Harvard Professor) aan het woord.

Webinar: Inzicht in Impact

Datum: 17 april 2020
Georganiseerd door: WAT WE DOEN, Impact Institute en NewBees

Begin 2020 organiseerden we samen met WAT WE DOEN de theathervoorstelling Hoe ik talent voor het leven kreeg. Op 17 april 2020 gingen we met elkaar in gesprek over échte impact. Over de verhalen van de cast, crew en community, over de nieuwe impact meting van de Impact Institute, en over wel inzicht dit geeft in inburgeren.

Webinar: NewBees in Gelderland

Datum: 28 september 2020
Georganiseerd door: Provincie Gelderland

Matchers Hussein en Bastiaan vertellen in deze webinar van Provincie Gelderland over NewBees Arnhem en Making Matches that Matter. ​

NewBees Hangouts

Datum: voorjaar 2020
Georganiseerd door: NewBees

In het voorjaar van 2020 gaven we in verband met de eerste lockdown digitaal het podium aan interessante gastsprekers om een groep nieuwkomers mee te nemen over een bepaald onderwerp. Diverse werkgevers en organisaties deden hieraan mee. Interesse in een nieuwe Hangout? Laat het ons weten!

NewBees hangouts

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Mijn interessegebied(en)
Scroll naar boven